Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik
Tazke dychanie
diky diky, ale viete, mne nikdy nic nebolo, vsetko zacalo ked som otehotnela a zacalo sa mi tako dychatt.po porode to samozrejme ustupilo, ale zrazu sa zistilo, ze mam selest, co bolo nepochopitelne pre doktorov, lebo dovtedy to nevideli na vysledkoch...a skoncilo to tym ze som obehala vsetky mozne vysetrenia, som uz z toho unavena a na hlavu.....no nic:((( ooo, ja sa nedokazem prinutit a povedat si-je mi fajn...a to je to najhorsie.mozem sa snazit kolkokolvek:((( tak prajem peknu nocku mariaa a krasny dnik.papi
krasny vecer ti prajem ninik...zajtra krasny den...pa
ooo,tak to je potom dobre...
mariaa ja ho viem, mám to zo stresu, liečila som sa na úzkostnú poruchu, mám aj tetániu, ja nehľadám ďalšie dôvody, som s tým zmierená, viem ako mi to funguje a viem, kedy mi je zle a prečo
ninik,no ja som sa tiez pokusala na chvilu zaspat neslo to ale u nas je pekne...ja sa opalujem na balkone...mne sa stava,ze tazko dycham i ked som v stresse a zatazujem telo...a mne je uz uplne jedno co si myslia lekari,ja mam par co mi pomahaju a ty co mi poskodili,nech im to pan boh vrati...ja uz som rada kde som a vobec to nemam z histerie...ooo,aj ty hladaj pricinu...preco sa ti tezko dycha ked mas ten problem,len tak z nicoho nic sa nemoze zacat tazko dychat...na to musi byt pricina...
ninik to je na dlhé trate s tým bežaním, ale keď si vždy povieš, že je to len psychika, že je to v tvojej hlave a že sa nedáš, tak to odíde... mám to nacvičené, dlho som to mávala aj ja, spolu s inými príznakmi. Dodnes presne neviem diagnózu, takže ju ani nečakaj, lebo pokiaľ neumieraš, tak lekárov nezaujímaš, nikto sa nebude zaoberať hysterickými ženami - takto som to ja pochopila.
tak dobru chut, my sme uz aj po obede:) sa tu dako zatahuje asi ani won nepojdeme ...idem pospat na chvilu tak zatial sa maj krasne
maj sa ....ja som prave dosila a pojdem na obed...pa
ja Povazska bystrica:) akurat mi je blbo:( zasa to dychanie a varim daky obed...jaaaaaj pojdem asi do lekarne daco zohnat...tak papa zatial
tiez sa rada poradim z RNG,ked to potrebujem...diky este raz...