Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

[zruseny12]

Ahoj ninik,no ja zasa mam strasne rada cokoladu...ja som len tak napisala,je to uz len na tebe co budes dalej robit...a kde pracuje ak mozem vediet,asi niekde v krcme alebo tak ked ti vadi dym...

ninik

ooo-no ja som ich uz vysadila, ale beriem deprim-lubovnika to je tiez AD, ale na volny predaj ale rozmyslam dat si raon to na predpis a potom cez den ten deprim...poradim sa s doktorkou..uvidim, v pondelok idem menit obvodnu, tak potom dam vediet co som vyriesila:)

ninik

Ahojky mariaa tak dikes za palceky:) bolo fajn v robotke, ale uz tam nebudem robit, nerobi mi tam dobre vzduch, strasne nafajcene:(((( ja moc cokoladu nemusim-zuby:((( ale raz za cas neuskodi:) prajem pekny dnik

[zruseny12]

no ja sa jej spytam,ci by nedoniesla krabicku od tych AD...lebo,ja s tym skusenosti nemam...tak vobec neviem ako zaberaju...

ooo

tak to asi neberie AD, lebo tie neúčinkujú okamžite, treba ich brať pravidelne... take si ich nestačí dať len keď ti je zle... myslím, že ťa klame trošku :)

[zruseny12]

a ked jej poviem,ze ja beriem doplnky tak nadtym kruti hlavou a neuvedomuje si pritom,ze ja som na tom ovela lepsie ako ona...nedochadza jej ako jej skodia,ale rozmyslala som,ze ona asi bude zdrava a nechyba jej asi nic....ziadne vit.a moner.preto jej AD neskodia,ale je to len do casu...ale sak je to jej vec...ked jej to pomaha...tym ludom co je asi AD velmi zle,maju aj asi malo vit.a min./je oslabene telo/preto tazsie znasa sa chemia...nemam ine vysvetlenie...

[zruseny12]

no prave som jej chcela napisat este,ze by mala pomaly,ale mozno to zvladne,ja mam kamosku a ja to nechapem...ona nema ani tetaniu,ani nikam nechodi,len berie AD od mami a velmi si ich chvali...je to jediny clovek ktory si to chvali,ktoreho ja poznam...nechapem...a to ze berie aj jej sestra...berie to ked je nervozna a chveli si to...