Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik
Tazke dychanie
JAJA no pucula som az k nam ako ti ten kamen spadol,to buchnutie:0))))...tak ti budem drzat palce aby sis si to obhajila...nasla som si pracu,ale to je ta jak som uz chodila...ta mi zatial vyhovuje najviac,ale len na dohodu zatial...vsetko je vo hviezdach...
Maria, nie je cokolada ako cokolada, Sladka a mliecna nam nerobi dobre ale horka bez mlieka je dobra.
mariaa- prosím ťa ty mi nevieš poradiť? www.zdravie.sk
mariaa- spadol mi kamen zo srdca, lebo to boli nervy, večné kontroly, čo chýba a tak... už len štátnica a obhájiť:-) našla si si robotičku podla svojho gusta?
oprava-colu
RNG nie nevedela som,len som citala,ze cokolada nie je dobra ked clovek ma malo vapnika...a vobec sladke a kofein nie je bodry....ziadne sladene napoje nepijem ani coplu,mne nechuti....nerobia mi dobre,pijem len cistu vodu...
ahoj jaja.dakujem ze opytanie,celkom ok,keby tak bolo stale tak by som sa nepohnevala...inak zajtra mam ist do prace,tak uvidime...a ty ako?asi ti spadol kamen zo srdca,ze ked uz si odovzdala tu DP,ze?
ahoj ninik- ved podla mna aj ten strach ti to vyvoláva... ja ked som nervozna pred zaspaním, začne mi búšiť, a nezaspím tak skoro. daj si čajík nejaký pred spaním- medovka, ľubovník...
ahoj mariaa- no raz sme hore raz dole, ale neboj dobre bude... len sa nepoddať...ja som odovzdala dp, tak mám troška času popísať, po dlhej dobe. a tebe sa ako darí- pracuješ?
dobra horka cokolada obsahuje 10 -20 gramov cukru na 100 gramov, takze ked si dam 1/5 cokolady=20 gramov, tak dostanem len max 4 gramy cukru.
Jedna coca cola ma vyse 40 gramov cukru.....
Okrem toho, kakao obsahuje vapnik, to si iste nevedela.