Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tazke dychanie

Príspevok v téme: Tazke dychanie
ninik

Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik

[zruseny12]

ninik,neviem ako som ti poradila,ale diky aj ja,ze mi nakujes:0)))).........ja som len pisala svoje skusenosti...a uz je len na tebe ako sa zariadis,ale som velmi rada,ze si spokojna...ked sa clovek ukludni a nestressuje sa aj to je uz velky pokrok,lebo zo stressu je 80%CHOROB...a stress nici aj vit.a minerel.v tele...som rada ze sa citis fajn,nech ti to vydrzi dlho...ja som dnes tiez ok....

ninik

Ahojky mariaa ,u nas bolo rano naaaaaaaadherne, som bola s malym u doktorkyy, ma exzem pod kolenom.povedala, ze to ale neni exzem,a le kozna reakcia, ze ma daco so zaludkom ci co, ma aj hnacky, tak ideme papat vyvary atd...snad to prejde.teraz prsi, je total zima, pojdem si zdriemnut.

ninik

RNG, co by si teda doporucil na to vynechavanie srdcovej cinnosti?ja som si na to kupila ten Q10, ale neviem teda...snad neuskodi...

ninik

cafte , tak najskor JAJA-urcite si dam daky ten cajik, teraz pijem teekanee-nervy a spanok. RNG-neviem preco, ale vzdy ked si dam ten Q10 tak mi akoby spomalilo srdce a dakedy vynechal, najhorsie je, ze internista povedal, ze to nic neni,ale ten hnusny pocit, ze mi vymechalo srdce, to je strasne.inak RNG dik za typy na doplnky, pomahaju mi, aj tebe diky mariaa:) urobila som si vlasne menu liekov a je mi fajn aza na to srdce:(( davam si 3x1 deprim-lubovnik, 3x1 Bkomplex, 2x1 Vitacalcim, rano Q10 a rano Quantum.celkom dost toho co?:) ale je mi fajn.