Zákal sklovca

Príspevok v téme: Zákal sklovca
livethedream

ahojte, chcem sa spytat tych z vas, kto maju zakal sklovca tak ako ja, opisem vam to: v pohlade obcas vidite akoby take cierne pavucinky, najma na svetle...

tak ako si to liecite? mne ocna povedala, ze dnes to ma kazdy druhy clovek, ze sa nevie, ako a preco top vznika toto ochorenie, ale ze ani ako sa to lieci, ze to moze zmiernit akurat iodid draselny a sodny2%, co predavaju take kvapky v lekarni. ak niekto z vas tieto kvapky uziva, chcem sa spytat, ci je naozaj potrebne si to kvapkat kazdy den, ci sa to niekomu uz zlepsilo pomocou tychto kvapiek, alebo aj nejaku inak?

Súvisiaci obsah

Ivka 1

Jaja najlepšia skúsenosť je tá vlastná.Na produkty nedám dopustiť. Doma už nič iné neužívame, sme päť rokov bez antibiotik a inej chémie. A k tomu,čo píše RNG iba toľko,že číta len to,čo sa mu hodí k obhajobe produktov,ktoré ponúka vo svojich obchodoch.Dr.Henderson má svoju vlastnú
kliniku ,kde mu americkí lekári posielajú pacientov,ktorým nevedia pomôcť. Mnohých zachránil od istej smrti.

jaja

Ivka 1, RNG nemôže súhlasiť s aloe, veď on si myslí, že jeho produkty sú najlepšie. Ale nemôže presvedčiť napríklad mňa, ale aj tích ktorí sme vyskúšali a aj nadalej používame tieto prírodné doplnky výživy. Najlepší dôkaz je konečný výsledok a to úspešný výsledok, kde sa znova a znova môžeme tešiť, že sme si pomohli a vyriešili zdravotný problém v akéj koľvek oblasti. Dokonca i pri autoimunitných problémoch, ktoré sa nedajú vyliečiť, ale aspoň udržať - spomaliť ich priebeh. Ďakujem osudu, že mi doprial tieto produkty poznať.

jaja

RNG, kde chodíte na také bludy, ktoré ste odpísal v príspevku pre Ivka 1?
Stretla som sa s názormi na Vaše produkty, a nie je to nič moc.

jaja

Zelený zákal / glaukom/- tento názov nie je presný, pretože nevytvára zákal. Podstatou ochorenia je zvýšenie vnútorného tlaku oka. Je to možné prirovnať s loptičkou, do ktorej sa nafúkne viac vzduchu ako je potrebné.Loptička sa nafúkne viac a viac a napína sa.

K zvýšeniu vnútorného tlaku oka dochádza vždy, keď:

a, vytvára sa viac očného moku

b, množstvo očného moku je odpovedajúce, ale jeho odtok je narušený

Príčinou tochto, je ochorenie kolagenových vlákien tkaniva, ktorá sa nachádza na ceste odtoku

Ak je očný tlak trvalo vysoký, poškodzuje sa zrakový nerv a slepá škvrna a zhoršuje sa zrak. Volne radikály môžu spôsobiť vznik glaukomu, porušiť priebeh tvorby očného moku a prostredníctvom vlivu na kolagenové vlákna môžu zabrániť odtekaniu očného moku.
Je možné svoj zdravotný stav vylepšiť aj doplnkami výživy - prírodnými produktami, na základe skúsenosti lekárov.

RNG

odpoved:
1.Vsetky trhove znacky aloe(pokial viem) su z Aloe Barbadiensis.
........
2.Dnes sa vselikde uz pestuje aloe, ale ja mam preferenciu na nepestovane, divoke z Arizony a Noveho Mexika.
Pestovane aloe je na polnohospodarskej pode, ktora je uz ciastocne vycerpana na stopove prvky.Co ovplyvni obsah gelu.
.......
3. Nikde som necital, ze by aloe bolo s vysokym obsahom enzymov, ci uz je to cerstvy, ci 8 rocny list, tym myslim vo vnutri listu(stvolu) nie v zelenej supke, ktora sa odstranuje(fileting).
..........
4.Spominana "stabilizacia" je priemyselny proces, patentovany, ktoremu sa zasadne vyhybam. Ja som za prirodne formy podla moznosti.
.......
Z vyse 300 clenov Aloe Coucilu len malokto pouziva dnes priemyselne procesy vzhladom na vzacne polysacharidy, ktore sa v aloe nachadzaju a ktore mozno znicit uz len zvysenim, teploty na 50 stupnov Celzia.
o sa tyka enzymov specificky v aloe vera, jedina zmienka je v produktoch Forever(lycium, aloe vera)a tam spominaju enzymi :oxidase, amylase, catalase lipase,alkalin phosphatase.
Nespominaju ale, v ktorej casti rastliny sa nachadzaju.
Ani jeden z tychto nie je proteolyticky tj rozbijajuci bielkoviny, inac by "stipal na jazyku".
Takze na rozpustanie bielkovinnych zhlukov asi nepomozu, vsakze.
.....
Co sa tyka dr Henderson, za kratky 10 minutovy prieskum pri zadani slova dr Henderson a aloe a enzymi do Google.com, som ich nasiel sedem, a urcite je ich viac.
Prominentny je Bill Henderson, hlavne jeho rakovinny protokol.
Ale je aj Ric T.H., Dr Donald H., Jack, Charles, Burns,dr Greg....

Ivka 1

RNG čítala som materiály od dr.Hendersona a ten píše:
"Ak užívate Aloe ale bez úspechu položte si tieto štyri otázky:
1.Bola vaša Aloe z rastliny Aloe Barbadensis Miller?
2.Kde bola aloe vera vypestovaná ?
3.Aký starý bol list,z ktorého váš produkt pochádza,lebo rastlina musí byť vo veku 4-8 rokov kvôli obsahu enzýmov.
4. Je vaša aloe stabilizovaná ?
Nechcela som však písať o aloe, sú aj iné možnosti ako pomôcť pri ochoreniach zraku.

RNG

Ivka, nechcem ta sklamat, ale aloe vera gel ma velmi malo enzymov.
Enzymi v aloe sa nachadzaju v zltej stave, ktora vyteka zo zelenych supiek aloe a je silne laxativna. Tato sa v geli nenachadza, malokto vyraba tzv plny bylinny produkt(whole herb) z aloe, lebo silne prehana.
Ucinnost enzymov poznas lahko na jazyku:
stipu, tj rozkladaju bielkoviny jazyka, znamy efekt pri jedeni cerstveho ananasu.
Aloe tento efekt nema, naopak je hojive a ukludnujuce.

Ivka 1

Enzýmy – sú veľmi dôležitou súčasťou. V dnešnej potrave sa nám ich nedostáva, pretože je to termolabilná látka, ktorá sa ničí už pri 40*C. Takže všetky pasterizované, konzervované a inak tepelne upravované potraviny už enzýmy neobsahujú. V Aloe Vera je veľa druhov enzýmov, ktoré pomáhajú štiepiť potravu, čím napomáhajú tráveniu. Všetky živiny v našej potrave sa môžu účinne absorbovať. Bez enzýmov nefunguje správne trávenie, to má za následok poruchy imunitného systému a s tým súvisiace rôzne ochorenia.

RNG

Este raz, na floatery(bielkovinne zhluky v sklovci) je ako na vsetky spiny v tele treba pouzit extra enzymi-enzymaticke cistenie tela=branie enzymov na prazdny zaludok.
Pomocne su aj niektore jedla, ako vymrazene (freeze dried) zelene produkty, nepasterizovany med, surove zeleniny a ovocia(hlavne cvikla, stonkovy celer, ananas a papaja)