Ahoj, poradi mi niekto ako posilnit imunitu? Mam neustale inginy, zapalene hrdlo a mimo tychto obdobi sa citim strasne psychicky aj fyzicky vycerpany.takze moja imunita je takmer ziadna.Pomozete?
Posilnenie imunity
určite suhlasim enzymy su fakt zaklad na imunitu, ak ju treba posilnit, presne ako pises, stale je vela ludi ktori o tom nevedia...
dobibina musím ti dať v tomto prípade za pravdu ;) Mne pri problémoch s imunitou pomohol liek Wobenzym, enzýmy pri budovaní, posilňovaní imunity sú veľmi podstatné.
Veľa ľudí enzýmy podceňuje, čomu ja dnes po istých skúsenostiách ozaj nerozumiem :)
zdenka podla mna nie...podla mna toto zmysel nema...ked je imunita oslabena a treba ju liecit tak su pri tom potrebne lieky...len tie dokazu dat imunitu do formy...:)
ako toto akože dokáže pomôcť na imunitu? Nerozumiem osobne tomu, vieš mi to priblížiť??
Jancovka toto si napriklad ja uvedomujem, preto som aj pisala, ze ked enzymy, tak len v podobe lieku, nie doplnku, napriklad Wobenzym je fajn, s tym mam aj osobnu skusenost a najma je na taketo problemy urceny, najma ked je teda imunita na tom zle, tak on vie pomoct ;)
Na imunitu je dobrý vitamín C. Je vo viacerých druhoch ovocia ale dajú sa kupíť aj vitamíny, napríklad ja som raz užívala vitamín C v takejto forme onlinelekaren.sk . Stačí jednu tabletu hodiť do vody a vypiť.
Tak veľká výhoda toho je, že to máš furt pri sebe!!!