ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...
som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
neboj, drzime ti vsetci palce, ale urcite si narokuj, nech ti plati nadieta, ved je jeho otec. Aj ked len biologicky. Ale aspon nejake peniazky mat budes. Strasne drzim palceky nech vsetko dobre dopadne. A cim skor to povies, tym skor to budes mat za sebou
martin...tak ani ja som neplanovala babatko,ale proste stalo sa to aj ked sme sa chranili..ale myslim si ze obaja nesieme rovnaku zodpovednost..aj ja aj on..len bohuzial to ostalo na mne..oki ja sa potom ozvem..dufam, ze to dopadne dobre, lebo mam neskutocne nervy, asi nikdy v zivote som nebola taka nervozna..mam nejake tusenie ze to nedopadne dobre..snad len stresujem a bude to ok
jasne, povedz to dnes...a daj vediet reakciu, drzim palce
martin..si ma potesil s tym, ze som nebola pre neho ta prava..ale asi mas pravdu,skoda len ze sa tak rozhodol po dvoch rokoch a ked som otehotnela..ale teraz s tym uz nic nenarobim..asi by som sa len mala upokojit a povedat to konecne rodicom..tak dakujem za podporu..vlastne vsetkym dakujem za podporu, beriem vase rady na vedomie..snad to dopadne dobre, myslim ze sa to pokusim povedat uz dnes lebo neviem ci este niekedy naberiem odvahu
ahoj katastrofa,chcela by som ta podporit,netrap sa uz. rodicom to povedz. budes mat babatko a to je krasna vec. i ked viem ze tvoje plany a predstava bola asi ina,ale musis si verit, ze vsetko zvladnes byt silna. moja mamina ma mala v 19 a babka ju skoro... ale akonahle som sa narodila bola babka velmi stastna.
katastrofa, neboj, urcite to vezmu. Moj otec je nenormalny nervak a brat v 21 rokoch, student VS prisiel domov s tym, ze bude ocinko. A vies ako sa zachovali? Otec behal po byte ako sialeny a tesil sa ze bude dedo:-) No len som ti chcela povedat, ze uricte to vezmu, s tym uz nic nenarobia a budu sa s tym musiet zmierit. Ale uvidis, bude to dobre. Strasne ti drzim palce.
kolko mas rokov? no, povedat to musis, posad si ich vecer, aj ked to bude sok, pochopia, len aby ti nevycitali, ze si cakala tak dlho, mozno budes prekvapena,...