som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...

Príspevok v téme: som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
katastrofa

ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...

mademoiselle

kajanka, emyslim si, ze sem na forum chodi prave band apubertiakov

Katasrofka ozvi sa, vidim, ze vaiceri sme znepokojeni

Martin_242

No kedže ju nepoznáme, nemôžeme tvrdiť, že klame, takže jej samozrejme veríme.
Srandičky si tu robí kde kto, mne táto téma príde celkom uveriteľná.
Len mám obavu, že keď sa katastrofa dlho neozýva, nedopadlo všetko dobre :(

dvojbotka

tststs len aby si dinosaura neporodila.
ked nemas zaujem tu nijako pomoct tak to tu prosim ta nekaz.jednoducho my katastrofke verime.

tststs

ste skutocne naivni..takych tem tu uz bola kopa..och co robit som tehotna...a potom sa dotycni prinzali ze si robili srandu...
a vy sa tu strachujete akoby ste ju poznali...predpokladam ze je to nejaka pubertiacka ktora nema co na praci len tu sokovat ludi...ved taku temu si zalozim aj ja...

som v 27 mesiaci a zacina to byt vidno..och co teraz?

moisha

lucka: je v poslednom ročníku, tak by mala mať 18,19 rokov.
A ináč vážne bojím sa, že sa neozýva, ja len dúfam, že je všetko v poriadku... :((
a jasné, že kúpim niečo aj ja, len nech je malinké v pohode, lebo mám strach, že sa niečo deje...

debie18

tststs..a odkial si prisla na to,ze je to vymyslene?len tak ta to zrazu napadlo?keby si si precitala vsetky prispevky ako ja,tak by si zistila,ze katastrofka mala nejake problemy.ja si myslim,ze asi nemoze odpisat ked neodpisuje,ale tiez by som chcela vyjadrit svoju podporu a tiez sa prikladam k tomu,ze rada prispejem:)drz sa katastrofka