ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...
som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
kajanka, emyslim si, ze sem na forum chodi prave band apubertiakov
Katasrofka ozvi sa, vidim, ze vaiceri sme znepokojeni
riesit si taketo problemy, ked je pravda co pises, s bandou puberiakov je chore
ok...ja len aby ste sa necudovali ked sem raz napise ale som s vami vy*ebala...
tststs len aby si dinosaura neporodila.
ked nemas zaujem tu nijako pomoct tak to tu prosim ta nekaz.jednoducho my katastrofke verime.
ste skutocne naivni..takych tem tu uz bola kopa..och co robit som tehotna...a potom sa dotycni prinzali ze si robili srandu...
a vy sa tu strachujete akoby ste ju poznali...predpokladam ze je to nejaka pubertiacka ktora nema co na praci len tu sokovat ludi...ved taku temu si zalozim aj ja...
som v 27 mesiaci a zacina to byt vidno..och co teraz?
lucka: je v poslednom ročníku, tak by mala mať 18,19 rokov.
A ináč vážne bojím sa, že sa neozýva, ja len dúfam, že je všetko v poriadku... :((
a jasné, že kúpim niečo aj ja, len nech je malinké v pohode, lebo mám strach, že sa niečo deje...
debie18 aa kolko rokov ma ta katostrofa?
tststs..a odkial si prisla na to,ze je to vymyslene?len tak ta to zrazu napadlo?keby si si precitala vsetky prispevky ako ja,tak by si zistila,ze katastrofka mala nejake problemy.ja si myslim,ze asi nemoze odpisat ked neodpisuje,ale tiez by som chcela vyjadrit svoju podporu a tiez sa prikladam k tomu,ze rada prispejem:)drz sa katastrofka