Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nie, nevedela som, ale asi by mi nebolo príjemné kúpať sa vo vode s krvou D:
horusi kupel ano! aj ja sa sprchujem počas menzes, to je logické. ale ten horuci kupel pomaha na krče, ak nevieš...
Jancecka mne vzdy zabera sramperlik domaceho.teraz sice neviem ani co to menzes je,no uz sa mi to krati ,do terminu neni daleko.
horúci kúpel???? cez menzes??? to som ešte nepočula, ja sa vtedy len sprchujem, to nemôžem ísť domov, musím sa vám posťažovať aby sa mi ulavilo :D len ja blbá som si tabletky doma nechala, to ma trápi :D
jancecka, tak choď domov a nerumazgaj. povec, že ti je zle a hotovo. ja by som sa s tým nesrala. doma by som si dala vrelý kúpel, aby to povolilo, tabletku a išla by som spinkať :)
tak to pozor. každý to tak neberie. si povie jee ta ma kramy, zas bude zla nalada alebo zas si nezašu...ám. a podobne. našastie v mojom okolí takých debilov nemam, iba v robote šéfa... A toho už nejak prežijem.
neviem či to pomôže D: tabletky mi vždy zaberali najviac, ale niekedy ani tie, a tiež som bola na inekciu zopár krát, napína ma, odpadám, a zdá sa mi že vykrvácam, ale teraz to nieje až také hrozné, zatiaľ, no čo v práci porobím? ešte 4 hodiny, fú, čaj mi nepomôže, len ma nadúva z neho, ja horký akosik nemôžem
janka
Viem presne ktorý to je. Dúfam, že nemáš citlivé črevá.. aby ťa ešte neprehnalo. Ten sáčok je na 0,5 litra. Tak ho vypi celý. Nerob si moc silný stačí caa 10 min. lúhovať. Potom sa ozvi či je ti lepšie..
schelly, coby sa nedalo. ved aj moj fotrik si vzdy sestru posadil na kolena, objal ju a hupal aby ju to tak nebolelo. a videl som, ze mu je luto, ked jej nevie pomoct.to je normalka. kazdemu je luto, ked niekto trpi a on nevie, co s tym. len to mozno nevedia chlapi tak dat najavo alebo sa boja, ze by ich niekto povazoval za precitlivelych. ale nie sme az taki bezcitaci.
Zanzibar - tak to je super, že tak s nami súcitiš. Od každého chlapa sa to nedá čakať. Ďakujem za všetky.