Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

No a vieš, že som si to včera hovorila, že si to kúpim? Teraz si mi to pripomenula, veď ja som na to zabudla. Ale ani predávkovať sa všetkým možným nie je dobré, to mi povedal RNG.

dr.jajbolí

Ahoj Gumajz,za urológom by som išla, ale nemá zmluvu s mojou poisťovňou, takže si všetko musím hradiť sama. Infektologička mi poslala do labáku stery+moč, pondelok budú výsledky, a podľa toho mi dá ďalšie lieky. Bála sa mi už dať antb.Ja som si istá, že mám zápal močových ciest. Kúpila som si Probiotiká v lekárni a napísala mi nejaký Enthizol tbl.

gumajz

ahoj jajbolí, to ma rzí že s tým cikaním tt to neprešlo, noja neviem či by si nemala zájsť za urológom. vieš po tých našich operáciách ?

ventil

dr.jajboli, nechces sa na tvoj problem spytat RNG? mozno by ti poradil nieco ucinne. tie jeho pripravky posielaju aj na dobierku a nie su drahe. a nerozmyslala si nad operaciou? moja mama tiez takto cikala kade chodila a po operacii ma pokoj.

dr.jajbolí

Ježiš, vy ste také zlaté! Všetky! Mne keby sa niečo stalo, aspoň vy ma vypátrate, veď som niektorým poslala aj číslo na mobil, keby niečo. Veľa som na vás myslela celý deň. Behala som po lekároch. Ja som už taká zúfalá, že to vypovedať neviem. Výsledky u infektologičky boli dobré, až nato, že mám v moči bielkoviny a krv a začala som zase cikať. Neskutočné!!!!!Vypísali mi lieky, ale antb. mi nedali, keďže od toho porazeného AUGMENTINU 1G mám všetku tú skazu. Včera ma gynekológ tak popozeral, ešte aj močové cesty, že už včera mi bolo blbo, ale čo je dnes!! Neskutočné! SODOMA-GOMORA! Cikám, akoby ma za to platili, nestíham si meniť Pampersky. Hihi Je mi do smiechu ale viacej do plaču.Dnes som ani len neobedovala a ani nič doma neurobila, lebo bolo 16.30. keď som konečne unavená pocikaná došla domov. Hambím sa za to, ale myslím, že na tejto stránke to môžem písať, pretože to sa môže hocikomu stať a je to o zdraví. Potom som postavila údené kolienko variť, perkelt a fazuľu, lebo zajtra si manžel vymyslel brigádu na záhrade, tak varím FAZULOVY GULAS, POznáte to? Už je dovarený... mňam. Ja sa bojím piť, aj jesť, lebo od všetkého len čúram. Zajtra ja ostávam doma, lebo tam to nie je ako doma. Za každým leziem pod sprchu. Ale dosť už mojich problémov. Budem rada, ak je niekto na príjme a ozve sa.

mirka ff

zanzibar poznan vsetky tie jedla,robievam aj kysnute aj tie polievky a akurat co z toho neviem su lokse.moja babka ich robievala na sporaku na drevo,to na takej plotnicke.myslim ze babka ma tiez taky sporak aj ked uz na nom nevari.no u nas prsi,,fakt super pocasie.boze uz mam o Jajboli-tku strach.dovie co jej je.jajboli ozvi sa nam.vzdy tu si a teraz ta niet od rana