Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

mirka ff

ahojte vsetci.no citam tu ze na ten samovolny unik mocu je aj operacia.moja sestra bude mat 40-tku a tiez bola tak asi styri roky dozadu strasne poprechladana,a tiez jej samovolne unikal moc.ona chodila k niakemu lekarovi do Trnavy a potom aj na urologiu do Trencina.k mudr.Sokolovi.no a tenv Trnave jej odporucal operaciu a ten v Trencine nie.nakoniec jej urolog spolu s ginekologickou "usili"niake cviky ktore cvicila dobre tri mesiace,a predstavte si ze ona sa z toho dostala.tak to je jej skusenost a mozno by aj tebe dr.Jajboli pomohli tie cviky.ja sa skusim sestry popitat lebo viem ze mali niaky nazov.

dr.jajbolí

Mariaa, ja som ti predsa napísala e.mail, urob kukuč.
No, dnes si asi už nebudem mať s kým písať! Čo teraz? ešte trochu počkám, zahrám si karty solitare a potom sa uložím aj ja ako"bábo" do Pampersiek a šupsajda... do postieľky. Tak dobrú nôcku všetký a dúfam, že zajtra budem skorej na príjme. Ak sa nehlásim, šlapila som na mínu, potom budem asi s dcérou v meste, alebo s manželom v záhrade, čo neverím, nuž ale nevieme, ako sa zobudíme ráno, no a potom ešte dľa toho, aké bude počasie§
Papá všetkým

gumajz

máriaa ja som bola dnes na pohrebe jednemu dobrému rodinnému kamošovi a tiež mi je z toho zle a bolí ma hlava

[zruseny12]

velmi je mi zle jajboli aj zvracala som/po 3x v zivote br/,ale musim ti odpisat dufam,ze ty sa mas o nieco lepsie...chystam sa do postele,ale neviem ci zaspim,uz mi tak dloho nebolo zle...fuj...boli ma hlava,som slaba...jaj...no nic musim to prezit...pekny vecer aj tebe aj ostatnym..pa to mi prislo z nicoho nic tak zle/

dr.jajbolí

Mariaaa, viem, že ti je zle a určite už ležíš v posteli, ja ti odpíšem e-mail, ale teraz sa neviem na to ani sústrediť, čo si písala,Raz sedím, raz kľačím, stojím pri PC, bežím na toal. .... ja pevne verím, že ráno mi bude lepšie a venujem sa ti. Prepáč mi, prosím ťa! Ďakujem

dr.jajbolí

Ten PC je ako spomalený film, asi nás je veľa na"príjme"
Tak si teda zajtra kúpim aj ten-sodoma.... už ma tá"fuňa" toľko stojí ako nejaký vianočný nákup!!!

gumajz

no určite netreba brať všetko možné naraz, ale probiotiká sú na tú mykozu a urinal je na zápal moč.ciest.