Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahoojki.som tu poprecitavala co som tu doteraz nebola aby som vedela kde je "rec".a co vysviacali niakeho knaza??my sme tiez dnes boli upratovat kostol,dcera ide na prijimanie,mame ho uz buducu nedelu,dufam ze budem este doma.mame tusim noveho clena.tak sa nam predstav MARU
Došiel manžel, aj pes, idem privítať. Pečiem kuracie pečienky a vystrelili mi až po nebo, takže idem pratať kuchyňu, jujujúúúúúj! Zatiaľ ahoj
áno aj u nás fúkal taký dost studený vietor,ale v závetrí na slniečku bolo skvele.
No konečne som Gumajz pocítila trochu prílevu energie. Keby chcelo to počasie vydržať, ale keby bolo teplejšie, tak to už nemám rada. U nás trochu aj fúkalo.
Vraj to bolo len na pozvánky a údajne tu boli aj z Vatikánu nejakí biskupy, či ako sa tomu hovorí, je to tak? A ty si mala pozvánku?
super,my sme boli tiež doobeda s manželom a našimi priateľmi na kávu teda ja na čaj,lebo kávu nepijem,potom sme išli na obed na takú kolibu.poobede sme trocha oddychovali a ešte sme išli do prírody k jazeru. no moc pekný deň.
Nehambíš sa na večer také síte jedlo jesť! A to čo má znamenať, že len prídeš, kukneš, pozdravíš, podráždiš a potom zmizneš?
No, veď pozerám aj správy, či to nebudú ukazovať. Ja som nebola pozrieť, ale ten prejav a všetky rámus kolo toho bolo počuť až k nám. Mohlo to byť zaujímavé a pekné. Bola si aj v kostole?