Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

No, to si na veľkom omyle. Sú hrdí, lebo majú všetko, pracháči, tie naj... veci na sebe, drahé autá, všetci na invalidnom dôch., alebo potom sú tí takí, ktorí nemajú toho veľa a sú nútení kradnúť, ale v takej situácii sú aj bieli a nekradnú!
No, ale u lekára nečakajú, všade musia mať prednosť, lebo sú agresívni.

ventil

hroza!!! az by clovek nieco povedal, ale hned by ho oznacili za rasistu... toto etnikum je naozaj nevychovatelne. zazila som par ciganov, je to zvlastna mentalita. nemaju absolutne ziadnu hrdost. vies, oni su na periferii spolocnosti, ich socialny status je taky aky je, nemaju co stratit, preto nie su na nic hrdi. su schopni urobit cokolvek.

dr.jajbolí

Tam, kde ja býva, na sídlisku , nie je ich veľa a v našom paneláku je asi len 1 rodina, aj to chlap so ženou, už takí starší, takže pohoda, ale tam, kde máme záhradu, jóóóój, no a potom oni bývajú tak mimo mesta, ale samozrejme aj v meste, ale nie toľko, ale ich vidíš všade a vždy

dr.jajbolí

No, inu berú všetko, čo im príde do cesty, u nás ich je toľko, ako maku. Berú železo, káble, drevo, už nám aj chatku načali, lavičky, umývadlo, proste všetko, aj zeleninu, takže nesadíme tam nič, máme tam len vinicu a pár stromov

dr.jajbolí

dnes ani nebehám po témach, len som hľada Stana 25, ktorému sa tak točí už 23 deň hlava a určite ani dnes nebol ešte u lekára, lebo ako vidím, je vorkoholik.

dr.jajbolí

No veď tu som, len som sa hrala trochu karty a bola si pofajčiť. Ináč, aj ja som trochu unavenejšia, ako včera. Asi to slniečko tak blahodárne na nás pôsobí. Musím počkať ešte do 23.00. lebo si beriem lieky , ale potom idem do hajan. Veď vidieť, že je víkend, lebo len kde-tu sa niekto na našej téme objaví, ale v pondelok to "naši" určite dobehnú