Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no, teda! a nakoniec som tu posledna! ten pocitac je zly sen! magnettt!!! nie a nie sa od neho odlepit. ale uz naozaj ledva prepletam prstami a oci mam napoly zalepene.
No prosím, vylákate ma, a potom tu iba čakám, akoby ma za to platili...Takže ja už idem do hajan, veď kým sa ešte dám do nočného"galaPampersu" bude aj zajtra. Dobrú nôcku všetkým, papapáááááá
Ale ano, veď sa chystám už odkedy do hajan, a ešte som stále tu! A ty, čo si sa teraz zobudila? Dnes budeš mať službu pri PC na našej téme TY?!
prajem vsetkym dobru noc,uz asi nikoho tu nezastihnem...
Ďakujem, si milá!!!!! Papá
aj ja ti zelam nielen dobru, ale dokonca tu najlepsiu noc! papapapa!
OK, idem si už vziať, akoro som zabudla, ďakujem, že si mi pripomenula. Tak sa vyspi doružova, oddychuj a zajtra si"zavoláme"
Dobrú nôcku! Papá
ja tiez neviem co to mam v poslednom case s pocitacom, velmi pomaly pracuje. uz si si dala lieky? ja si uz musim ist lahnut, lebo sa mi prilepuju mihalnice o líca. tak ahoj a zajtra sa uvidime na obidvoch temach... snad sa k nam pridaju aj dalsi. bude koniec vikendu, co ine by robili, no nie?
No teda Ventil, ja ťa tu čakám a ty už možno aj spíš! Alebo sa niekde inde túlaš?
Haló!
Halóóóó!!!!! Si tam ešte???????
PC mi nejako zlyhá, tak pomaly ide, že aj 3x musím zadať tie písmenká, kým to uráči k tebe odcestovať... hihi