Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ventil

no, jajboli, idem si lahnut, lebo dnes z teba ako vidim nebude nic! a som po vcerajsku pri pc a dnesku v skleniku dost vystavena. ved uz je zase pol jedenastej! hroza! tak papa a dobru noc a vyspi sa aj ty.

ventil

nasla som jednu temu "moja kamaratka ana". je tam nejake dievcatko s anorexiou. minuly tyzden som o tejto diagnoze vela citala, je to dost smutne. sice tie dievcata smutne nie su, ale to, co ich caka je smutne. ony to zial nevidia. vsetci im na tych temach nadavaju, ale tym im nepomozu. taky clovek ma okamzite pocit, ze ho ludia nechapu a prestane sa s nimi bavit. uzavrie sa do seba a to je zaciatok konca. clovek sa musi snazit skor s nimi skamaratit a pomaly a nenasilne sa im usilovat pomoct. ak sa to da. odsudzovanim a nadavkami sa vobec nic nevyriesi.

ventil

dr.jajboli, kde sa zase taras? teba nie je mozne zastihnut. ty mas tusim v zadku vrtulu, to nie je mozne ako vzdy hned ufrngnes len co ta clovek niekde objavi.

dr.jajbolí

Ja som nepovedala, že ideme sadiť, len že bude brigáda. Ťahala sa elektrina, ktorú nám naši milovaní Rómovia ukradli, káble a tak.Ja som nebola. Zajtra pokračuje manžel a jeho priateľ, teda sused zo záhrady, lebo to máme tak spolu. Syna mám v NR a dcéra bola dnes so mnou. Ty chodíš na zahradku sama, alebo s rodičmi. A ja bývam v paneláku, záhradka je 12 km od nás.

ventil

a ty si co dnes robila, vcera si spominala, ze budete sadit - teda muz a deti, aj nieco posadili? aku velku zahradu mate? hned pri dome, alebo niekde dalej. ja mam zahradu 7,5 arovu 30 kilometrov od domu, je to nepohodlne a aj drahe na cestovanie. a teraz ked som sa rozhodla, ze budem tento rok sadit, to nebude sranda chodit to tam polievat. ani studnu tam nemam, takze vodu budem capovat z vodovodu. ale ked nie som v prirode chytaju ma vselijake depresivne nalady, tak som si povedala, ze je to taka terapia. aj ked zrat nebudem, ale aspon budem relaxovat.

ventil

nevies si predstavit co som dnes stihla urobit. predovsetkym som isla v noci spat o pol druhej, lebo o jednej sme este strasili pri pc. rano som skoro vstavala, lebo som musela ist na trh kupit rajciny, papriku atd. teda - planty na sadenie. sadila som do sklenika. posadila som 27 rajcin, 10 paprik, 30 zelerov, 15 kalerabov a okrem toho kukuricu, bob, hrach, melony, cukinu, patizony, uhorky, redkovky, salat, cibulku, mrkvu a neviem co este. nieco z toho ostane v skleniku, nieco pojde do zahrady, len ju este musim dokladne pripravit. robim to sama, ved vies, ze muza nemam, tak sa dobre nadriem. ale je to taka radost pracovat so zemou, bavi ma to aj ked ma dnes strasne bolela chrbtica. a este som sa aj skydla zo stolicky, dala som si do sklenika stolicku taku roztahovaciu z látky a roztrhla sa podo mnou. stastie, ze sa mi nic nestalo, ale zlakla som sa, lebo som zletela chrbtom na dosku.

dr.jajbolí

Ventil, ty si veľmi šikovná, keď si posadila. Iste si chytala aj "kreol". JA som nebola na zahradke, kvôli problémom, ktoré mám...

ventil

dr.jajboli, predstav si, ze tu tvoju temu co som vcera zalozila vymazali!!! ktovie preco, ked tu mozu nechat veci ako kto mi kupi auto a ako sa vymiena byt co vobec so zdravim nesuvisi, tak neviem, preco vymazali taku perfektnu temu kde by som ta urcite vzdy nasla....:-((. som z toho smutna. prave som sa vratila zo zahrady, makala som cely den ako kon ale som aj vela posadila.

dr.jajbolí

Ano, vysvecovali u nás nového kňaza, vraj, ja som nebola, lebo nie som katolíčka, ale všetko som počula, lebo to išlo cez Amplión do reprákov, veľká obrazovka na námestní. Muselo to byť razujímavé, myslela som si, že to budú dávať k správach, ale nebolo.
Mirka, ty máš kedy ten termín ?