Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

nie, bola som cikať, ale musím do sprchy, lebo to na mňa zase ide... Ale dnes chvala pánu bohu, celkom bolo v pohode, aby som nezariekla

dr.jajbolí

a koľko má rokov? Júúúúúj, viem sa do toho vžiť, ako ju to môže bolieť, veď pozrite na mňa, koľko vám tu jačím.......to reže, štípe a len kvapká.....

ventil

dnes mi asi dvadsatkrat volala kolegyna, aj v skleniku ma vycihala. totiz - urobila taku blbost: isla na plasticku operaciu susury, teda, tych vnutornych zalezitosti. tvrdila, ze to mala ako brokolicu a ze si ani kvoli tomu nemohla najst muza... no, tomu teda moc neverim, ale budiz. kazdy sme nejaky, ked si myslela, ze len to jej chyba k stastiu... lenze teraz je uz tri dni po operacii, lezi doma a place mi do telefonu, ze take strasne bolesti este v zivote nezazila. vraj sa to neda nicim utisit, ziadnymi liekmi, volala aj na pohotovost a tam ju niekam poslali... co sa ani necudujem, ved nech jej daju lieky na tej klinike kde ju operovali. aj jej verim, ze to boli, ved to je tam velmi prekrvene. a vraj to ma teraz nesmierne opuchnute a samozrejme zasite, stehy sice take co sa rozpustaju, ale nemoze ani cikat a o kakani vraj radsej ani nerozmysla, to nebude moct do konca tohto roka.

dr.jajbolí

No ja sa načisto pocikám, ako sa naháňame. Ja behám za Mariou a ty za mnou, ale Maria si nás ani nevšíma a píše jak ďábel rýchlo a už zmizne a zas píše inde a zas zmizne