Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no tak ja by som urcite nevyhadzovala peniaze na take veci...ale ,co uz kazdy sme nejaky...no idem dohovorit tomu stanovi...
Aj tebe a všetkým pekné sníčky a slnečné ráno a ešte slnečnejší zajtrajší dník. Dovi... dopo... papá...
aj ja idem spat, ved uz som sa lucila stokrat a stale som tu. vyspite sa doruzova a dovi zajtra alebo v pondelok. papapapapapa!!!
tak ok,ked nepocuvne teba tak,co ja som platna...prajem krasnu noc...aj harmancek je dobry na hojenie...pa
ale coby! ona je stale s niecim nespokojna. uz ma prerobeny nos, silikony, dala si liposukciu na stehna a teraz tam ma jamy ako vydlabane a to vsetko bolo malo, az si nakoniec dohodla tuto operaciu. ja som ju samozrejme holu nevidela, ale pochybujem, ze to bolo nejake dramaticke. a pokial ide o chlapov, zatial som ju so ziadnym nezazrela, tak neviem. nie je skareda, ale je strasne so vsetkym nespokojna. clovek sa pri nej neciti v pohode. tak si myslim, ze aj toto ked odpuchne a zahoji sa a prestane boliet, tiez to ziadne zazraky do jej zivota neprinesie.
Maria, porad a dohovor už aj ty tomu Stanovi 25 na téme točí sa mi hlava, neviem ho zahnať k lekárovi!
No a ja sa idem sprchovať a potom do hajan, lebo zase budem chcieť spať do 9-tej. Tak papá, dobrú noc
Ventil, neviem, či by si nemala dávať nejaký obklad, alebo čo, ale aký? Aha už viem, repíkový! Taký letný nech si prikladá, to by jej nemalo uškodiť!
a ako ona vedela,ze prave koli tomu si nemohla najst chlapa?to jej povedali?priamo do oci?
no,co uz kazdy si nieco vylepsuje...ale take zeny ja obdivujem...ja som rada,ze nemusim pod narkozu...
tak sa chod osprchovat...ja som sa dnes opalovala...chcela som ist na kole k rodicom a nakoniec som ostala doma,lebo kolo nie je v poriadku,a autobusom sa mi nechcelo,lebo chcem sa dat do poriadku aby som od dalsieho tyzdna mohla ist do prace...neviem ale tie klby stale citim...stale ma bolia,velmi som sa pohybovala tak asi preto/myslim v praci v pondelok/
ja velmi lieky od bolesti nepouzivam, aj by som jej rada pomohla, ale neviem, co by som jej mala odporucat. aby to zabralo tam dole. ale je to asi problem, lebo si ona hovori, ze ked sa co i len trosilinku pohne ide sa zblaznit, to ju odiera vsade. vraj cely den stoji s rozkrocenymi nohami a opiera sa laktami o stol, to je jedina poloha ako moze aspon trocha existovat. no povedzte, naco zenam takto sibe. stale sa stazovala, ze ju ma strasnu, ze jej to tama trci. tak teraz ma, co chcela. ale ta lekarka ktora ju operovala je tiez riadna bestia. mala jej povedat, co ju caka.