Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
to ja takto,si poviem, ze si precistim telo a nakoniec uz poobede ,alebo k veceru nemozem vydrzat od hladu ja by som ani nemohla drzat diety...len to co nesmiem nejem,ale aj to niekedy porusim...sak to poznas,ze?:0)))........a potom trpim:0(((......
chapem to...
aby sa ti podarilo,aj vyhrat nad nim aj schudnut...:0)))).........
maria ja hlavne myslim, ze to po maximalne po dvoch dnoch vzda :D mam takeho papajka a strasne ma rozosmeje, ked hovori o tejto diete
jasne,ty vies najlepsie,ci ti skodi ci nie/mlieko/...no zalezi aku ma volu...tak ti drzim palce...:0))).....aby sa ti podarilo...
ked sa mi po nej nevrati viac ako mam, tak mi to nebude vadit :)ide viac len o to ze priatel povedal, ze to vydrzi a ja neverim a chcem vyhrat :D a navyse ja mam mliecne varobky rada a zdrave veci sa mi zidu, lebo v poslednej dobe jeme len same umeliny
neviem nechcem ti radit,ale ja by som si nejaku inu nasla...dietu,jedine, ze namate problem z mliekom.../lebo mlieko zahlienuje telo/
ze kto dlhsie vydrzi?a aj mlieko zahlienuje...
Sedmikráska, ale ťa upozorňujem, že tá diéta má "úžasný" jojo efekt.
mala by byt, tak to skusime, nasla som ju tu na fore, tak uvidim, sme sa stavili spolu, tak dufam, ze to vzda :D