Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

to ja takto,si poviem, ze si precistim telo a nakoniec uz poobede ,alebo k veceru nemozem vydrzat od hladu ja by som ani nemohla drzat diety...len to co nesmiem nejem,ale aj to niekedy porusim...sak to poznas,ze?:0)))........a potom trpim:0(((......

sedmikraska

maria ja hlavne myslim, ze to po maximalne po dvoch dnoch vzda :D mam takeho papajka a strasne ma rozosmeje, ked hovori o tejto diete

[zruseny12]

jasne,ty vies najlepsie,ci ti skodi ci nie/mlieko/...no zalezi aku ma volu...tak ti drzim palce...:0))).....aby sa ti podarilo...

sedmikraska

ked sa mi po nej nevrati viac ako mam, tak mi to nebude vadit :)ide viac len o to ze priatel povedal, ze to vydrzi a ja neverim a chcem vyhrat :D a navyse ja mam mliecne varobky rada a zdrave veci sa mi zidu, lebo v poslednej dobe jeme len same umeliny

[zruseny12]

neviem nechcem ti radit,ale ja by som si nejaku inu nasla...dietu,jedine, ze namate problem z mliekom.../lebo mlieko zahlienuje telo/

sedmikraska

mala by byt, tak to skusime, nasla som ju tu na fore, tak uvidim, sme sa stavili spolu, tak dufam, ze to vzda :D