Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no koli praci, zo zaciatku sme si stale stahovali len cestovne tasky, ale uz to tak robim asi 4 roky, z toho 2 z priatelom, tak uz nam pribudli nejake veci, tak je to stale viac tazke :( a z tohto domceku sa mi bude veeeelmi spatne odchadzat :( Inak praka uz je v kufri :) tak budem uz aj dnes vecer prat :)
sak tolko ,co si zvyknes a ides dalej a to koli praci,ci len tak...zo zabavi?kazdeho bavi nieco...
no to stahovanie ani moc nie- je na tom dobre, ze si aspon preberes veci a zbytocnosti vyhodis a ked vybalujes, tak vsetko ma zase svoje miesto a nie je doma bordel :D vyskusame tak aspon vzdy nieco nove. Najhorsie je ale ked sa stahujes z lepsieho do horsieho :( na dobre sa taaak rychlo zvyka..
aha...to stahovanie vam nevadi?lebo ja ked som sa posledny krat stahovala,tak som povedala,ze uz nikdy viac...lepsie vyhoriet ako stahovat...a to sme sa stehovali z rod.domu do panelaku 1+1,...TAK ESTE DO SVOJHO...3+1...jaj namakala som sa...:0((((......
my sme totiz taky kocovnici, ze sa kazu chvilu stahujeme- praca. A teraz mame 2 mesiace novy domcek, kde nebola ziadna vybava a ani pracka. Museli sme teda nanovo dokupit vsetok nabytok a elektroniku a nejak na pracku neboli peniazky- najhorsie je ze ked nastupis do novej prace, tak prva vyplata je az po mesiaci :( takze s tejto druhej uz konecne mozme zacat zit :) len dufam, ze t zostaneme aspon pol roku, lebo sa mi tento domcek najviac paci
sak si pisala,preco to robite..koli priatelovi ci vydrzi,ze?jaj a to si vsetko prala rukami?lebo ja odkedy mam autom.prac.tak rukami malo periem...niekedy som prala vlnene veci rukami a teraz vsetko davam do pracky...lebo vsetko ma boli...ked periem rucne...mala si pokazenu pracku?
no inak aj ja som spokojna so svojou postavou- mam len 54 kg, ale uz sa asi moc nudime ked vymyslame taketo blbosti :D Vonku je dnes naozaj kasne a ja v praci :( ale zajtra sa chystam na to varenie, upratovanie, pranie!!- 2 mesiace som prala v rukach a teraz isiel priatel po pracku, tak sa strasne nanu tesim :D budem aj s kocurikom na zahradke- musim ho strazit aby neusiel :)
NO TAK TI PRAJEM ABY SA TI NARODILO HLAVNE ZDRAVE DIETATKO...
mirkaff,ja neidem chudnut,sak ja mam stihlu postavu a teraz jak som chodila do prace este som schudla,tak ako by som vyzerala?to ide chudnut...SEDMIKRASKA AJ Z PRIATELOM...ASI SI ZLE POCHOPILA...:0)))).......JA SOM S POSTAVOU SPOKOJNA...
ahojte vsetci.aj u vas je tak nadherne?ani sa tu nemozem dlho bavit lebo pride muz a nada mi do gembleriek.citam ze Maria ide chudnut,no neviem ci je to ta ista mliecna dieta co mala kamoska ale ta sice schudla ale asi si niecim pokazila zaludok alebo zlcnik lebo viem ze chodila na gastro,ale to asi nebolo z tej diety,mozno uz mala nieco a s tou dietou si to pohla.nakoniec pochudla az az,bol strach na nu pozriet.tak Mariaa opatrne.a ked schudnes tak sa nam pochvalis kolko,ale pridaj k tomu niaky pohyb,bude to mat lepsi ucinok.Jajboli ja mam termin 18-teho maja.uz sa to blizi.tak pekmu nedelu vam prajem,vsetkym