Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

pohlad mi vravel tolko, ze tak ona sa neusmieva len na mna, ale aj na ostatnych...co ti budem pisat, v robote bola dobra nalada, chalani ma zabavali. Ale ako som uz raz pisala, nebudem (ho) to riesit..spolieham sa na osud, snad mi dopraje

skazaton_

nenavidim dochodcov , ciganov, ludi , deti zakomplexovanych idiotov , zeny , hip hoperov , nabozenskych fanatikov , tento stat , tento system ... ventilujem sa

dr.jajbolí

No, to je dobré, že ťa videl!!!! Ak je hamblivý-ustúpi, tak musíš začať ty, ale ak nie je, tak "zabojuje".Samozrejme len vtedy, ak mu na tebe záleží! Aký bol jeho výraz tváre? Júúúúúj,ako by som ti priala, aby sa to už konečne nejako posunulo dopredu!

krisha

videl skor on mna, s par kamaratmi, vylucne muzmi, ktori ma prisli pozriet do prace...ja som si ho vsimla neskoro. Neviem co si o tom a o mne mohol mysliet.

dr.jajbolí

Ach Krischa, veď toľko chodím za nimi a musím vopred zavolať, aby ma hneď vzali, lebo keby som musela čakať, tak by tiekli po ordináciách"potoky.." hihi.
Veľmi mi pomáha aj to, že sa tu môžem vyrozprávať. Čo máš nového? Aký bol víkend? Videla si sa s ním?

krisha

mozno je to z toho, stratila si pracu...nova sa tazko hlada...zacali sa zdravotne problemy a tie sa s tebou tiahnu. Neviem,snad su doktori mudrejsi

dr.jajbolí

Krisha, veď ja som bola v tvojom veku zdravá, nikdy mi nič nebolo, len chrbtica, od sedavého zamestnania, ale nie veľmi.Tá mi začala zlyhať asi v 45-ke a po 50.-tke ja neviem, akoby sa mi zrútil svet. A pozorujem, že ani nie po 50.-tke,ale ako ma prepustili - od 30.9. vlani. Nie som vôbec nervózna, už som aj vyrovnaná, v pohode,žiadne stresy už nemám, odkedy nechodím po výb. konaniach, a teraz, odkedy ma bolel zub, to je hotová pohroma. A ešte k tomu som si tú drahú blombu aj zjedla.

krisha

citam...chudatko moje...nepchaj do seba uz ziadnu chemiu,skus inak...cvicit, rozmyslat...kazda choroba ma psychicku pricinu...podla mna. Ale to bude tym, ze som nemala tolko chorob co ty...