Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

ved tak som to aj myslela, ze ta se...ta sprcha, tak preto nemas naladu a je ti lepsie ked lezis. Pa
Skazaton...ona nieje bestia

dr.jajbolí

Skazaton, ja som ti tam pekne písala, tak prečo nazývaš niekoho beštiou! Ten vírus môžeš byť aj ty, ak sa ti to páči.

dr.jajbolí

Ja nemám zlú náladu, lebo sa teším, keď si tu, alebo niektorá z našich, len ma hnevá "tá tečúca sprcha..." chápeš, čo myslím. No ale radšej idem fakt do hajan, lebo jmi je lepšie, keď ležím, aj keď absolútne nie som ospalá! Papápá

krisha

mas asi pravdu a dnes nemas ani naladu, mam taky pocit, tak nech je zajtrajsie rano lepsie a nasledujuce este lepsie:)bru

dr.jajbolí

Krisha, dorazil sem zase nejaký "vírus", takže asi na dnes radšej končím. Dobrú nôcku ti prajem a dobrý"voľný " priebeh:D

dr.jajbolí

Nuž, ak sa ti uľaví, tak si kľudne píš, ale ťa prosím, na tomto fóre sú chorí ľudia, tak nie že sa budeš na nejakej téme niekomu posmievať a kritizovať, lebo sú to citliví ľudia. Takí istí, ako ty. Každý sa tu chodí vyrozprávať. Mne sa tu páči a tu si určite nájdeš aj priateľov.

skazaton_

dj.jajboli vies kedy som sa vyventiloval ? ked som na semafor z plnych pluc reval nech skoci zelena ked som tam bol sam ;) ten pocit je na nezaplatenie

dr.jajbolí

A keď tak nenávidíš ľudí, tak čo robíš o.i. na tomto fóre? Síce máš pravdu! Tu sa môžeš vyrozprávať, keď ťa niečo trápi, všetci to robíme! A prečo tak nenávidíš všetkých dokopy?