Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

este nezacala, asi az zajtra alebo pozajtra- ,,Zajtra, zajtra len nie dnes, vravi kazdy lenivec" :) este stale dojedame co mame a snad potom :D
ani teraz to nejde?
www.mamincinyrecepty.cz
dr.jajboli a tabletky BISMORAL si neskusila? Mne ich gynekolog predpisal dopredu, keby zase chytilo take bolestive cvrkanie

[zruseny12]

ja som sa dnes zasa chvilu opalovala a zacala som si opakovat slovicka z nemciny...sak si mohla pockat do dnes avyhodit veci von a ked prsi tak by si mala poprano..:0))))......

gumajz

dr.jajbolí to mi je fakt ľúto že si na tom tak zle.ten tvoj bratranec je pekný
ch..j,ved si sa nemala nechať odbiť,si urgentný prípad,ved takto nemôžeš existovať.ja si myslím že to vyrieši tá malá operácia aj mne ju urolog navrhoval,ale zatial som sa nerozhodla, lebo to nemám také zlé,iba ked som chorá a mám kašel tak mi sem tam ujde.neboj nie je to nič hrozné tak ako mi to ten urolog vysvetloval.

sedmikraska

tak v prvom rade vsetkych zdravim a zavidim, ze je u vas pekne :( nam zase prsi. PRACKA PERE!!! mali sme spatny tlak vody. :) Vcera som uz nepisala, bo stale pada internet- ,,kradneme" ho totiz od susedov :D toto bol ten vcerajsi kolacik, mnam
www.mamincinyrecepty.cz

dr.jajbolí

Ahojte všetci! No, kým som si všetko prečítala, prešla hodina. ZANZIBARKO! Som veľmi rada, že si sa znovu tu ukázal, chýbal si, ale veď to iste vieš, keď si všetko sledoval na fóre! Ja ti verím, takže zabudnime na to. Nič sa nestalo.
No ja som dnes veľmi smutná, lebo som začala piť, ako mi to Ventil nakázala a .........sodoma-gomora..........!!!!!!!!
SOm horšia ako novorodeniatko. Nestíham vymieňať pampersky. Bola som u lekára, ktorý ma pre urgentný stav poslal ihneď k urológovi a zápal moč.ciest. Urológ-môj bratranec (slušne som si tam potichu v čakárni vyčkala hodinu) keď otvoril dvere a uvidel ma, tak povedal, že Jajbolí, nehnevaj sa, ale dnes nemám na teba čas.Ja som s plačom išla pomaly pešo domov. Prišla som celá mokrá. Rozhodla som sa, že zajtra obvolám lekárov. Som na pokraji zúfalstva. Prepáčte, ak nie som na príjme, ale ja už nemôžem ani sedieť, len ležať, vtedy to je trochu lepšie, alebo kľačať, ale nie dlho, lebo mám problémy s kolenami. Viete mi niekto poradiť dobrého urológa v LC, Zvolene alebo v BB, RV? Hodím asi výkričnú novú tému.
Mám vás všetky rada aj teba Zanzík, ahojte