Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
????
Ahoj Ventil, je to veľmi ďaleko. Niečo už zajtra vymyslím, podľa toho, ako sa zobudím. Ak ináč nie, idem do Lučenca
Ja som tu
ahojte, vsetci ste uz prec? ja mam smolu. ale aspon som si to tu vsetko precitala, nech mam prehlad. dr.jajboli, uz neviem, ako by som ti pomohla. tu to vidis, ake to je, ked clovek kupi hocijaku medicinu a vysoli za to tolke peniaze. co by si ti dileri zasluzili, teraz by si mu mala vynadat a nech ta da do poriadku. on je za to zodpovedny, tak nech rozmysla co robit. v bratislave je urolog breza, ale neviem, ci sa k nemu netreba objednat. a pre teba je to daleko, co?
aj tebe pa
tak pekny zvysok vecera :)
no aj ja by som vymyslala hocico ednoduche, ale tu ani len piskoty nemaju, je to tu s potravinami velmi ubohe, ved aj kvasnice si nosim z Ciech :(
jasne mam velmi rada kvety niekedy som mala v byte ako v botanickej zahrade...ale teraz adkedy som alergicka,tak nemam kvety...ale tiez som sa o nich starala ako o deti...je mi luto musim koncit,dcera chce ist k PC,zajtra si mozeme popisat...krasny vecer prajem...pa....aj vsetkym...
dufam,ze si pochopila....jaj budem musiet taky zakusok urobit uz slintam teraz,ale dam len pyskoty.../lebo mam pokazeny mixer/
diky, musim vyskusat vsetko, este stale som taky kuchynsky nevsevedko :), ale myslim, ze mi to docela ide. este som sa chcela pochvalit- ak som to uz neurobila, nepamatam, ze mi na zahradke vykvitnu biele tulipany- est som take nevidela, tak aj na ne sa tesim :) Ty estujes kvetinky? ja ich zboznujem a berem ich ako moje babatka :)