Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

ventil,dnes som robila,len taky z punku...vcera som planovala,ze urobim ovocny,ale dcera chcela cokoladovy tak tu je je to jednoduche...
postup:
potrebuje 2bal.pudinku vanilkoveho
1 varovu cokoladu 200g
pyskoty
mlieko
a normalne uvaris pudink do ktoreho za varu pridas var.cokoladu a ked je uvareny vylejes do misky,nejakej tvarne a zamiesas pyskoty...aj na vrch je dobre dat pyskoty-poukladat...nechat stuhnut do druheho dna...a na vrch davam slahacku,alebo penu tvarohovu uz som tu o nej pisala...
taku tortu robim aj ovocnu z jablk a sirupou...

sedmikraska

maria, tu stranku to aj tak neotvori na tom kolaciku, ale da sa ku nemu dopracovat. Aku torticku vytvaras? Ja nie som moc tortova, ale ked je tak zjem :)

ventil

mariaa, prosim ta, velmi, velmi! ja strasne milujem zakusteky, ak mas nejaky superdobrucky receptik a netreba to vyrabat dva dni, tak mi napis, prosííím! nieco, o com si presvedcena, ze to musi chutit kazdemu. moze to byt aj torta, to je jedno, len aby bola fantasticka. hned by som si ju dnes upiekla. dakujem!!!

ventil

schelly, som si to pozrela ten program, myslim, ze to bude dobre, dokonca tam maju byt aj vrbovske vrby, tu skupinu mam rada. uvidim zajtra ake bude pocasie a ak bude pekne, asi tam s niekym skocim. dik za tip.

[zruseny12]

dala som to na super recepty-cloveku tecu sliny,ja som dnes tiez robila tortu,ale bude az zajtra ,musi poriadne stuhnut...

schelly

Takže. Je to na obrovskom place, v zámockej záhrade + bývalé ihrisko! Sú tam stánky so všetkým možným...: ciganske pečienky, langoše, cukrova vata, rôzne prútene výrobky, oblečenie, obrusy, rôzne klenotnicke stánky (prstene, retiazky...), suveníry, budu tam rôzne vystupenia, hry ako v stredoveku, Mušketiery, folklorne skupiny, Senzus, country, tanečné subory, skupina the Puppits - 60 roky Rock N Roll, pop rock, Polemic, ska, reggae, soul, jazz, rozne súťaže aj pre deti a je tam aj zámocká reštauracia, kde sa da najesť tiež. Je to tam velké, krasna príroda, dobra nalada :) Ja určite idem