Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Hej bolo dobre aj keď lialo ako z krhly :D tento rok som mu nekúpila nič, keďže mal 25 rokov nechcela som mu kúpiť klasiku ako oblečenie, tak som to vyriešila tak, že som mu dala peniažky a keď sa stane poľovníkom, tak si niečo kúpi :DD buď oblečenie poľovnícke alebo náboje alebo si doloží na zbraň :D bude sa mu to páčiť a bude mať pamiatku
ahoooj janka, takže ti bolo dobre, čo? a čo si mu vlastne kúpila na narodeninky?
môj víkend, hmmm, v sobotu som do druhej robila, potom som bola na pizzi s priateľom, potom išiel futbal a večer sme sa išli prejsť k dunaju. romantika.
a v nedeľu sme chodili po nákupných centrách. kúpila som bratovi statív na foťák k narodeninkám.
Ahojte všetci, víkend bol super, v sobotu bola u nás doma grilovačka na počesť manželových narodenín :D v nedeľu sme šli do ZOO do Zlína, inak zmokli sme aj v sobotu doma aj v nedeľu v čechách ale bola sranda, bola som taká hotová, že som si vzala včera dovolenku :D preto som tu nebola :D a trošku som sa vyhrievala konečne na slniečku :D a čo vy? vaše víkendy?
ja som tu...
" u nas" nikoho doma???
Vsetkych zdravim....dnes nie som v praci,lebo som bola s dcerou u lekara...pekny den vam prajem u nas je krasne...:0)))).........
to máš pravdu, dobré finty poznáš. tak sa idem teda tváriť.weeej. tak choď teda, však potom sa ozvi, keď si všetko porobíš. ahoooj
No ano, akurát som rozmýšľala, že by sa mohla založiť téma"Chudnutie" a nie toľkoraké. Iné sa tu človek ani nedočíta a to je preto, lebo sem chodí už len samá mlaď a puberta. Chápem, potrebujú poradiť a pomôcť, hlavne takí žiadajú pomoc, ktorí sa boja rodičov pýtať sa, ale pre boha ako chudnúť a ako sa zabiť, a že sa režú žiletkami, ježišmária! Veď tí ešte ani nevedia, čo je život! No, ale ja už končím, lebo takto ani nepožehlím ani psa nevyvenčím. Dúfam, že sa nenahneváš. A keď sa ti nechce, tak oddychuj a tvár sa tak, že pracuješ. Nie je umenie robiť a zarobiť, ale nerobiť a zarobiť! Ta né?! PApá, pekný dník ti prajem
hej,hej, to je naozaj v pohode, že píšu zo všetkých kútov. len ja sem väčšinou zavítam hlavne cez robotu.
no máš pravdu. ako aj ja chudnem, ale už to priadne nedodržujem a stále mi to ide dole. naučila som sa inakšie stravovať a cítim sa aj oveľa lepšie. ale stačila by tu jedna téma o tom a tam nech píšu, ale ich tu je 100 a o anorexii ani nevravím. šibnuté baby, ktoré si myslia, že keď budú vychudnuté, že sa budú niekomu páčiť. mne sa také vychrtliny nepáčia a ani chalaňom, aspoň čo viem od známych.proste celá táto dnešná doba je strašná. ja som dosť zhrozená.