Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

a inak aj ja som názoru že kamoš a frontman sú tá istá osoba, to isté vyjadrovanie a v rovnakom čase som si už všimla :D

jancecka

ja si prečítam tiež ich príspevky, pomyslím si svoje, ale radšej nenapíšem nič,lebo viem, že sa začnú hádať a to nemám zapotreby D: ale niekedy sa ani ja neznesiem :D a poviem svoj názor :D

barbinka

jaaaj, janka. vytáčajú ma takí ľudia ako je kamos. je mi z takých ľudí zle. nikdy tu nikomu pekné slovo nepovedal a ešte nejaká fraisee sa ho bude zastávať.

jancecka

barbi poď radšej sem, nerozčuluj sa zbytočne nad ľuďmi ktorí si to nezaslúžia :D poď sem kecať, keď si niekto neváži tvoje rady tak to je jeho vec :D radšej mi povedz čo si dnes dobrého mala na obed :D

jancecka

my sme boli v taliansku zo školy ako tretiaci, a tom som vtedy ako tak vedela anglicky a nemecky a oni si len mleli tým svojím :D na nič nepodobajúcim sa jazykom :D ale šak sranda musí byť a čierna hora sa kde presne nachádza? Je to ďalej ako do Chorvátska? počula som o tých nepokojoch ale aj o tom že tam je lacno, vraj, no nebola som tam

barbinka

janka, ja som v Taliansku ešte nebola, takže to ti neviem ani povedať. takto na slepo som bola len v Chorvátsku a Čiernej hore.

jancecka

no dobre, ešte v Chorvátsku sa dá, ale v Taliansku?? neviem neviem, nie som asi tak dobrodružný typ ako ty :D ale tak v rámci partie by som sa nechala nahovoriť :DD

barbinka

janka, vždy som si zohnala, oni vysedávajú na teraskách a sami ti ponúkajú ubytovanie. tohto sa ja vôbec nebojím. oni rozumejú aj slovenčine, ale ja s nimi kecám po anglicky. a to bývanie má víde lacnejšie vždy ako cestovke. proste ja nebudem dávať 3.000,-Sk nejakej cestovke za to, že si to ubytko môžem nájsť aj sama. a ešte keď sa mi nepáči, tak idem o dom ďalej.však za ten poplatok si ja nájdem ubytovanie na 10 nocí. je iné, keď som išla do egypta.

jancecka

prpeáčte, nechcela som pridať dva krát :D
a čo ak nezoženiete lacnejšie bývanie ako od cestovky? ja neviem či by som si vedela zohnať sama bývanie :D keď neviem reči a páči sa mi predstava polpenzie :D