Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
No, asi idem na jednu "zdravotnú" ako to nazýva Krisha a idem požehliť, a potom skočím so psíkom von, a potom je už tu aj obed. Určite sa sem niekto mrkne. Sisík sa prevaľuje asi na druhú stranu, tam je teraz tuším ešte noc tak 3 hodiny ráno. Sranda, že tu píšu zo všetkých kútov sveta, nie?
Mne už s tými témami, že som tučná a ako schudnúť a anorexia a bulímia a chcem zomrieť, emo, či ako sa tomu hovorí, idú s tým na nervy! Čo to je za doba? Nerozumiem! Od dobroty asi nevie táto mlaď, čo zo sebou. Chcú na seba upútať, či čo? Asi sa im málo venujú rodičia, alebo ako si to vysvetliť? Sodoma-Gomora!
to zrejme nebudeš mať ty chybu. to robieva aj mne toto. zdravie.sk máva časté výpadky a poruchy.
jasné, že som v práci, však kde inde? no ale nič sa mi nechce teda.
pršalo z piatka na sobotu celú noc a v sobotu doobedu, odvtedy ani kvapka, aj keď sa včera aj zmrákalo, nejako to prešlo. Dnes je pekne a teplo, no, ako vidím zlyhá zase net!!!Neviem to odoslať! Snáď ti to doobedu príde.... hihi
pršalo z piatka na sobotu celú noc a v sobotu doobedu, odvtedy ani kvapka, aj keď sa včera aj zmrákalo, nejako to prešlo. Dnes je pekne a teplo
no jo, choď pekne. aspoň prídeš na iné myšlienky ako keby si mala byť len doma. vyzerá, že dnes bude aj pekne. pršalo vôbec u vás cez víkend?
si v práci?
Jáj, zle som to napísala-lymfodrenáži
Akurát som čítala príspevok o Lymfodreníži, odpovedala tam jedna Jancecke