Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
stanovať by som aj ja už išla, len priateľ má ešte skúškové, tak zatiaľ nemôžeme. dnes pôjdem asi o pol štvrtej ja domov. o šiestej tenis pekne. po troch dňoch, celkom dlhá doba na mňa.
no jo, sme tuším najväčšie mrchy. už tam ale nebudem písať. glgneme to nejako? to je akože nejaký váš výraz, že pripijeme si na to?
barbi my sme také sarkastické mrchy čo každého urážajú :D glgneme to nejako?
to je super, predstava dovolenky ma hreje pri srdiečku :D snáď sa nám podarí, musíme využiť že sestrička s manželom kúpili autíčko a trúfajú si :D ale ak by sa predsa nezadarilo, aspoň na stanovačku niekam pri vodu pôjdeme isto :D
však choďte niekam. dobre vám bude. si pekne oddýchnete, porelaxujete.weeeej, jak sa ja už teším.
aha čiže ďalej, no ale aj tak tam nepôjdeme, lebo pasy nemáme, radšej si vyberieme destináciu, kde ich netreba :D ak vôbec niekam pôjdeme :DD to len snívame so sestrou :D
nooo tak do Čiernej hory treba pasy, do Chorvátska nie. si písala, že si bola v makarskej, nie? tak z BA je makarska takých 800km, tak v čiernej hore, kde sme boli my, ešte tých 300 km.
jasné, je to ta istá osoba. ešte som zvedavá, čo poviem admin. no ale kašlem už na nich.nemá to význam, ale keď niekedy mi to je ľúto, že nejaké dievča tam napíše nejaký problém a oni z nej hneď spravia najväčšieho debila a všetko hádžu na ňu. no celkom zle. a nezastaň sa jej.
a to tiež nepotrebuješ pasy? lebo mi ich akosi nemáme :D mne keď napíšeš koľko km, tak ja mám takú predstavivosť :D ale nie, vôbec neviem koľko to asi trvá a zemiakové placky mám rada :D mňami
no mala som zemiakové placky a zeleninovú polievku, ale dnes to kuchár tuším presolil,asi je zamilovaný, haaa. a čierna hora je pri mori medzi chorvátskom a albánskom. no ale my sme tam išli cez Sarajevo, takých 1.100 km.