Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja som kúpila bratovi statív na fotenie. dosť vysoký, je mi tak po brucho. pre mňa je nakupovanie nevyužitý a zabitý čas. ja kupujem tak, že viem, čo chcem, kúpim si to a idem preč. nechodím po ť0tich, že či to nebude niekde o 50 korún lacnejšie. čo sa mi páči, si aj kúpim a hotovo. len dnes sme hľadali ten statív a nie všade ho mali.
u nás je počasie trochu poď mrakom, ale dnes na šťastie nepršalo. Takže môžem očakávať, že v noci ten dážď dôjde ku nám.
Budem ho vyzerať (hihi)
Ja rada chodím aj pozerať a nakupovať, zvlášť vtedy, keď mám korunky. Aj môj syn bude mať narodky a neviem, čo mu kúpiť. Bude mať okrúhle!
no to hej, aj keď normálne by som teraz z tenisu odchádzala, len u nás leje ako z krhly, tak sme neboli. boli sme dnes po troch nákupných centrách pozerať nejaké oblečenie a bratovi nejaký darček na narodeniny. som vcelku unavená z toho. nemám rada nakupovanie. nebaví ma to.
NO veď aj ja len tak letmo pozerám, v nedelu ani nezvykne byť v TV boh vie čo
mňa to nebaví to let´s dance. ešte tak vajdu by som si kukla a zasmiala sa troška, ale inak takéto relácie nemusím. radšej budem kukať futbal, alebo nejakú kriminálku.
dokopy nič nového, už ani kríže ma tak nebolia chvala bohu. Idem pozerat Lets Dance, zvykneš pozerať?
no to máš pravdu. ja sem cez víkend moc nechodím. mám stále nejaký program a pred chvíľou som prišla domov, tak som sem kukla. čo máš nového?
Ahoj BArbinka, nejako je tu mĺkvo
jajbolík ja som tu..... ahoooj