Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

ja som kúpila bratovi statív na fotenie. dosť vysoký, je mi tak po brucho. pre mňa je nakupovanie nevyužitý a zabitý čas. ja kupujem tak, že viem, čo chcem, kúpim si to a idem preč. nechodím po ť0tich, že či to nebude niekde o 50 korún lacnejšie. čo sa mi páči, si aj kúpim a hotovo. len dnes sme hľadali ten statív a nie všade ho mali.

Dr jajboli

u nás je počasie trochu poď mrakom, ale dnes na šťastie nepršalo. Takže môžem očakávať, že v noci ten dážď dôjde ku nám.
Budem ho vyzerať (hihi)

Dr jajboli

Ja rada chodím aj pozerať a nakupovať, zvlášť vtedy, keď mám korunky. Aj môj syn bude mať narodky a neviem, čo mu kúpiť. Bude mať okrúhle!

barbinka

no to hej, aj keď normálne by som teraz z tenisu odchádzala, len u nás leje ako z krhly, tak sme neboli. boli sme dnes po troch nákupných centrách pozerať nejaké oblečenie a bratovi nejaký darček na narodeniny. som vcelku unavená z toho. nemám rada nakupovanie. nebaví ma to.

barbinka

mňa to nebaví to let´s dance. ešte tak vajdu by som si kukla a zasmiala sa troška, ale inak takéto relácie nemusím. radšej budem kukať futbal, alebo nejakú kriminálku.

barbinka

no to máš pravdu. ja sem cez víkend moc nechodím. mám stále nejaký program a pred chvíľou som prišla domov, tak som sem kukla. čo máš nového?