Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

barbi to ti závidím, my by sme tiež šli na dovolenku, ale last minute a vlastným autom, teda sestrinim :D ale kúpený zájazd a do talianska, tak uvažujeme so sestrou, no manželov k tomu dokopať je horšie

ventil ahoj, no konečne :D všetci sa tu na teba pýtajú a ty si dovolenkuješ :DD takže bolo dobre? to je super

sedmikráska my sme boli na makarskej a bolo super, veď ako všade

barbinka

a čo manželia nechcú si ísť oddychnúť? tak a keď nebudú chcieť, tak choďte len vy dve. aj tak vám bude dobre.

vitana

no tak to je v pohode cena. ja zatial len tak kalkulujem, je tam kopec inych faktorov ktore celu tu dovcu ovplyvnuju. ale dakujem za typ. skusim pozriet na nete ten dubrovnik :)

barbinka

vitana: no takto, v prvom rade, ja nejdem cez cestovku, zbytočne by sme preplatili. nájdem si ubytovanie aj sama a ešte k tomu som dobrodružný typ. bola som už takto dvakrát v makarskej, minulý rok v čiernej hore a teraz chceme znova chorvátsko, ale až niekde k dubrovníku. ide aj o to, že kedy asi chcete ísť? myslím či ku koncu leta, alebo začiatok, alebo stred. my takto chodíme na dva týždne a všetko spolu má víde takých 10.000,-Sk a to si užívam.

jancecka

barbi to ti závidím, my by sme tiež šli na dovolenku, ale last minute a vlastným autom, teda sestrinim :D ale kúpený zájazd a do talianska, tak uvažujeme so sestrou, no manželov k tomu dokopať je horšie

ventil ahoj, no konečne :D všetci sa tu na teba pýtajú a ty si dovolenkuješ :DD takže bolo dobre? to je super

sedmikráska my sme boli na makarskej a bolo super, veď ako všade

vitana

barbinka a mozem sa spytat, ze kam do chorvatska? my by sme sli tiez s priatelom, ale v cestovke tam maju toho straaaasne vela. tazke mi je sa rozhodnut...

ventil

ahojte! zdravim vsetkych, uz je tu pozehnane prispevkov, to sa neda zvladnut vsetko precitat. ale verim, ze ste vsetci v pohode. dr.jajboli, si uz uplne zdrava? ja som bola na dovolenke, ale len tu na slovensku, bolo prijemne, same tury po kopcoch, takze som aj trocha schudla, aj ked som sa vzdy po niekolkych kilometroch dobre napraskala, aby ani zaludok nezahalal. kam sa chystate na dovolenky? ved uz je pomaly leto!

barbinka

no dobre si to vyriešila janka. mňa dnes ešte pobolieva hrdielko z tej hnusnej klímy, ktorú tak neznášam. aj som včera založila tému o klíme. no ale pôjdem dnes na tenis, som bola naposledy v piatok. mala som aj v nedeľu, ale pršalo.
a už sme sa aj rozhodli kam na dovolenku, ideme teda do chorvátska na slepo a beriem aj brata.