Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
hej máte :DD ako ja sa tiež snažím vymýšlať si na víkend program :D ale cez víkend čuším doma :D máte to super :D
janka, no do polusu ani moc nechodievam a o tých poliakov som ešte nepočula, ale môže byť.
no a my na tie značkové chodíme aj do Parndorfu, za pol hoďku sme tam a dá sa tam nakúpiť. hlavne tie športové značky. síce to je outlet, žiadna najnovšia kolekcia, ale to mne nevadí. keď sa mi to páči, tak si to kúpim. myslíš, že máme rušný život? no mala by si niekedy prísť, by som ťa tu povodila. my máme ako dobrú polohu, kúsok je Brno, kúsok viedeň, aj do Gyoru chodíme do termálka, to sa tiež oplatí. ale len v zime chodíme do termálok.
vy máte aký rušný život,inak ty si z Blavy, u nás na dedine sú také chýry, že niekde pri poluse, je nejaká hala športová, tuším inter, a vraj na víkend tam chodia predávať poliaci značkové veci po facke, vraj kradnuté, čo je na tom pravdy??
len som počula, že by mal byť upršaný. a síce, ja sa nikam nechystám.
no zajtra, alebo vo štvrtok chcem ísť o druhej z roboty, chystáme sa do Rakúska, do Parndorfu na nejaké nákupy. ja si musím nejaké rifle kúpiť. teraz keď som schudla 5 kíl, tak na mne všetko visí. a priateľ si chce tuším krátke rifle kúpiť, bratovi by som mohla nejaké tričká na tenis kúpiť. uvidíme, čo tam budú mať.
júj tak na to som zabudla, že si pracovala aj v sobotu :D ja som si trošku predlžila, preto sa mi to možno tak zdá :DD máš pravdu, ale aj ja chcem aby tu bol víkedn :D
janka, noo tak ja som v sobotu robila, síce len do druhej, ale aj tak. to tebe skončil včera víkend, aj som už včera pracovala. aj tento víkend pôjdem v sobotu robiť len do druhej, priateľ tu zasa nebude, tak ten zvyšok sa budem asi vaľkať v posteli. haaaa
ja by som rada pozerávala panelák, len o 8 to je pre mňa príliš zavčasu ale aj ordináciu si pozriem, je to super,a mesto tieňov som možno videla raz, ani neviem kedy to chodí, ale tiež sa mi to páči :D ešte len skončil víkend a ty už myslíš na druhý? :DD to je dobré
no ja si teraz asi nespomeniem n a žiadne také výrazy.
jaaaj, ešte tri dni a je tu víkend. nič sa mi nechce. dnes ide ordinácia, neviem, či to pozerávaš. ale najviac sa mi páči mesto tieňov, veľmi dobre spravené.
hm, a ja som už celkom prestala chodiť cvičiť, nejako sa mi zväčšuje brucho :D jáj keby to tak chcelo byť bábo ale nemám inak žiadne príznaky, čiže to bude asi sádielko :D
nie že či si pripijeme,len či to dokážeme prehltnúť, že sme mrchy :DDD
inak v tej ZOO čo sme boli, tak boli z Blavy sestriny švagrovci a oni mali také výrazy že som len čumela o čom točia :DD ale nepamätám si ani jeden :DD