Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
bola som sa najest, a uz som isla reklamovat u Krishky, ze ja nic nemam, ale nakoniec som si ta nasla v "junku", woow, seexi...kocka...no slovenka..jasne..
no, co dodat dalsia slovenska krasavica...diky krisha...
ja vás opúšťam, havo sa pýta von, starý nie je doma, musím ísť na špacír....:)))
Papá zatiaľ
uz som poslala, dufam, ze prislo...este niekto nieco??
Krishka, vyzeraj ma, uz som sa ti odoslala < doporucene>
no teda Jajbolik.... hihihi
idem sa aj ja napraskat
ludia, ten ´šalát je úžasný!
Ľadový šalát-trhala som ho, mladá cibuľka, šunka, trhaná, ovčí syr-kocky, paradajky,soľ, citron, pr.cukor, olej. Žeriem už tretí tanier
aby si nehladala..Ma_Se@centrum.sk
vidim vidim..citam citam:-)mariaa nemam na teba mail, ani na sisika...chcem poslat foto
no vidis ako baby na trhu...
kristepane...som si musela dat sprchu a vy ste zatial 3 strany popisali:-))ale ste sikovne. No kupila som si nove okuliare, kabelku,opasok a take elegantne tricko do prace. Som ubehana, je mi horko, ale da sa to...Uz by som mala byt cervena tak mozete posielat..poslem vam aj ja, len sa ocervente:-)a Jajbolik...ty naco ju tak surne potrebujes??? My zhanas nejakeho junaka???:-))) Sisik..uz sa tu po nociach nestretavame, odkedy robim denne osmicky spavam ako babatko:-)