Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

tak sa maj krasne sedmikraska....
sisik,teraz ja idem do postele,vymena straze...;0))))........ja som varila do nedavna...

sisik

ahojte moje, po troch hodinach som tu zase. Do reality nedele ma prebrali take priserne zvuky pri uchu...ze sa nedalo zostat dalej v posteli
ked ma niekto dnes nas...ie, asi vyletim jak gulovy blesk..raz pouzijem vankus hihi
idem najst volnu postel:-)))), ale vlastne ani nemame, lebo aj syn prisiel zo skoly na vikend...nas prekvapil, no tak mozem ist iba tak varit :-)))

sedmikraska

A uz sa s vami lucim, zajtra nepridem, lebo idem kuknut moje maciatko najmilsie :) papaaa
Vlastne nemozem zabudnut ani na mojho vtacika- dns pojde s nami domov, lebo by sa tu o nho nikto nestaral :)

sedmikraska

Krisha, ja uz maaaaam, to je teda anjelik :D a tie usiska a chvostik uplne najmensi :D no ja by som nevydrzala aby bol vonku, uz by som ho mala pod perinkou :D

krisha

No..takze azet ma nejaky vypadok, a kym to poslem zo zoznamu, trva to asi tak hodinu a ja na to nemam nerva:-))v priebehu dna sa to budem snazit odoslat. Alebo baby, nemate nick na pokeci? Ja tam som a mam tam aj albumy a je medzi nimi aj oliver.

[zruseny12]

mne sa prave pokazil robot...ale mas naprostu pravdu kupila som si robotu..:0((((....no co uz...teraz mne mlincek rozkazuje...sak budem raz aj ja rozkazovat az si kupim robota...:0)))))......

sedmikraska

tak ty si si takto robotu kupila? :D aspon elektricky si mala, aby si aj ty nad niekym mohla stat a dohliadat ako pracuje :D :D