Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tak sa maj krasne sedmikraska....
sisik,teraz ja idem do postele,vymena straze...;0))))........ja som varila do nedavna...
ahojte moje, po troch hodinach som tu zase. Do reality nedele ma prebrali take priserne zvuky pri uchu...ze sa nedalo zostat dalej v posteli
ked ma niekto dnes nas...ie, asi vyletim jak gulovy blesk..raz pouzijem vankus hihi
idem najst volnu postel:-)))), ale vlastne ani nemame, lebo aj syn prisiel zo skoly na vikend...nas prekvapil, no tak mozem ist iba tak varit :-)))
A uz sa s vami lucim, zajtra nepridem, lebo idem kuknut moje maciatko najmilsie :) papaaa
Vlastne nemozem zabudnut ani na mojho vtacika- dns pojde s nami domov, lebo by sa tu o nho nikto nestaral :)
Krisha, ja uz maaaaam, to je teda anjelik :D a tie usiska a chvostik uplne najmensi :D no ja by som nevydrzala aby bol vonku, uz by som ho mala pod perinkou :D
JA MAM...ale nemusis sa stressovat az to pojde tak to posles...a hotovo...
No..takze azet ma nejaky vypadok, a kym to poslem zo zoznamu, trva to asi tak hodinu a ja na to nemam nerva:-))v priebehu dna sa to budem snazit odoslat. Alebo baby, nemate nick na pokeci? Ja tam som a mam tam aj albumy a je medzi nimi aj oliver.
...a dohliadat ja na neho ako pracuje...zo zalozenymi rukami...:0))))).......
mne sa prave pokazil robot...ale mas naprostu pravdu kupila som si robotu..:0((((....no co uz...teraz mne mlincek rozkazuje...sak budem raz aj ja rozkazovat az si kupim robota...:0)))))......
tak ty si si takto robotu kupila? :D aspon elektricky si mala, aby si aj ty nad niekym mohla stat a dohliadat ako pracuje :D :D
...my sme ho prave kupili...myslim mlincek...