Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
hej, prišli mi, dakujem :D a dakujem všetkým čo na mna myslia a posielajú mi rozveselenie a rozptýlenie :D papa
Ahoj...ja som ti posielala nejake maily...
ahoj janka, tak teda pracuj, zajtra popíšeme.
ahojte všetci, neviem čo to dnes je s tým internetom, doteraz mi nešiel, inak mám veľa roboty, tak tu nebudem priveľmi D:
ale všetkých zdravím :D
no však to. ja takéto vzdelanie nemám. sestra aspoň študuje fyzioterapiu, akurát urobila bakalára.
sedmikraska: tak potom tomu nerozumiem. to otec nás poslal. tak potom babka asi nechce, aby ju niekto cudzí umýval. tak ale ja tam nemôžem chodiť každý deň.
a este sestricky su zaskolene na to ako sa maju starat o hygienu starych ludi a ak je nevladna, tak ako ju podvihnut
no ved to je snad samozrejme, kto to kedy videl, aby sme si chodili umyvat rodinu do nemocnice. Nie ze by mi to prekazalo, ale myslim, ze by to mala byt ich povinnost
sedmikraska ja neviem ako to je.
však kebyže nikoho nemá, tak snáď by ju umyli, nie?
to je povinnosť sestričiek osprchovať pacienta, ktorý nechodí? asi áno, že?
barbi a to ju nemozu umyt sestricky? Alebo ona si to nepraje?