Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

jooj, len tak odbehujem sem, ale viac tu nebudem, ako budem, mam strasne vela roboty,
som sa pobavila sedmi:-)) pri tej predstave, ako si na prestrihnutom drote s kamaratkou :-))) jej kecas, kecas a ona nereagovala :-)))
nam to tiez trvalo, kym sme prisli na to, ze telefonny kablik je prehryzeny, lebo to bolo trochu tak za skrinkou:-)
Marioa, no trebalo by ti precistit schranku, lebo ani fotky vtedy nepobralo, ani teraz tie srandicky a to je tiez velky balik

[zruseny12]

no v kazdom pripade bol sikovny...:0))))......to musel byt mily zajacik....ja som chcela kupit tiez zajacika do izby...jeden cas...

sedmikraska

hlavne to bol dobry ostrelovac, pretoze, ked sme ho nechali behat po byte, tak za gaucom nabobkoval a ked som to vysavala, tak to boli zvuky ako by som strielala zo samopalu :D

sedmikraska

nekopla :D tiez sme cumeli. Ten zajacik sa dlho pokusal o tu lampu a vzdy, ked sme videli, ze je pri nej tak sme na nho kricali a on chudacik zdupkal :) ta buzirka v com je zabaleny kabel bola prekusnuta snad 100x :) oco mi vzy hovorim, nech tu lampu vypnem, lebo ho raz kopne, no a nekoplo :) a bola tma

sedmikraska

ahoj Sisik, takze Woofy- alebo ako, no proste ovecka :D bola takto na kabliky? My ked sme mali toho zajacika, tak sme pozerali telku, svietila lampa a zrazu zhasla :D vsade boli jehon zubky vyryte :D kocurik mi zase prehryzol 2 nabyjacky na mobil a cluchatka ku MP4. som telefonovala s kamaratkou a hovorim jej pockaj napojim si len mobil na nabijacku, napojila som, sedim pri tej zastrcke jak debil azrazu kukam, ze co ten mobil aj tak pipa, no a ja jak blazon telefonujem so zapojenou nabijackou co mala kablik asi len 5 cm :D a ostatok v zastrcke :D keby ma niekto videl, tak si pomysli, ze som spadla z jahody :D

[zruseny12]

AHOJ SISIK,no neviem,ale na centrume mam malo mailov ale pokusim sa ich povymazovat a potom ti dam vediet...mam aj na azete jeden a tam mam plno mailov...tak nechapem...
NO A JA SOM SI UZ MYSLELA,ZE SA SLI NIEKDE VYKUPAT...TIE MAILY A TAK PRIDU KU MNE...

sisik

ahojte ahojcata,
maria, vies, ze sa mi vsetky maily povracali, co som ti naposledy posielala, dnes som mala 20 mailov a vlastne od teba <12>mi najprv oznamilo, ze dorucenie mailov k tebe bude meskat, ze nemam preposielat este raz a hned nato dalsie, ze sa ti nedaju dorucit, lebo mas plnu schranku
Krishka, dakujem za Oliverka, konecne prcupkal, boze ten je kraaasny, taky na zozratie, malicky..kym vyrastie trosicku, musis si odkladat vsetky veci z jeho dosahu, lebo budes mat pamiatku na jeho zubaliky vsade ako my mame od nasej ovecky :-)) mam oihlickovane topanky a nie jedny, poprehryzane kabelky-rucky, raz nam nesiel telefon, sme sa zlakli, ze nas vypli a to len nas maly-zlaty sa hrajkal s kablom od telefonu a zuval, kym neprehryzol :-))
no kopu, kopu veci, bo kym sme sa spamatali, on si so vsetkym hned "poradadil":-) To bolo ako s malym deckom, ked bol ticho, nebol nam na ociach, hned sme ho zhanali a vedeli, ze si uz nasiel nejaku "hryzkaciu " zabavku :-)))))