Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no ahojte. teda asi tu ešte nik nie je, ale viem, že maria je tu určite. dnes si už v práci? alebo stále doma?
jajboli kde si to je tvoja parketa,chodit vecer na Ahojte...dobru noc tebe a aj ostatnym...
prepac nie tapetu ,ale MODELA...ASI MI TO SLNKO UZ TROCHU POSOBI NA HLAVU...:0))))....
krisha,kod tapety na mobil c:511415 ma obrazok tvojho OLIVERA...krasny psicek...moze sa stiahnut, cislo SMS je 6676....nie je to OLIVER?nerobi nahodou tapetu?
tak stastnu cestu do cz...pa- sedmikraska...
taaak a zajtra naposledy do prace a nebudeme ani nic vyrabat, len cistit :) a pozajtra pobalit sa a dllllha cesta au do CZ. Sa unudim k smrti, skoda, ze nemame ten net cez mobil :(
PAAAA-BARBINKA A POZDRAV BABKU...
tak ja pomaly odchádzam dievčatá za babkou. tak prajem pekný zvyšok dňa.
TIEZ UZ TU ZA CHVILU NEBUDEM IDEM SA ZASA OPALOVAT ESTE DAM KVETY DO OBYVACKY A IDEM ZA CHVILU...TIEZ SA MI UZ STALO,ZE SOM VOLALA S KAMOSKOU A MOBIL BOL UZ DAVNO VYPNUTY,LEN MNE SA VYBIL A JA SOM NEZAREGISTROVALA A AZ NEREAGOVALA TAK SOM SA POZRELA NA MOBIL A ON BOL TMAVY VYPNUTY A JA SOM SA S NOU BAVILA 15MIN.:0))))....TAK SA MAJTE OK....PA
jasne,urobim to...nebude len poriadok v byte, ale aj na maily,hoci pisem nemam tam vela obrazkou akurat od vas z ahojte...len na azete mam plno prezentacii...na centrume NIE...