Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

ahoj sedmikraska, no Parndorf je také mesto v Rakúsku asi 50km od BA, neviem presne. a to sú také domčeky a tam sa chodí nakupovať, lebo tam majú zľavy.

barbinka

no ja neviem ani kedy sú výpredaje. ale prídeme a vidíme. my tam chodíme skôr na športové veci.a iba keď niečo potrebujeme. no a to viem, že cez týždeň je lepšie ísť, ale nebudem si kvôli tomu brať dovolenku, tak ideme zajtra o druhej.

krisha

Mariaa..ved praca ako praca:-D
Aj my chodime do Parndorfu, ale vacsinou po lete, ked byvaju vypradeje. Cez tyzden tam nieje tolko ludi ako cez vikend tak sa da kludne behat.

[zruseny12]

takze ja sa s vami lucim ,idem na kuchynu...vsetkym prajem pekny a slnecny den...jajboli ty sa uz konecne ozvy...pa

barbinka

ahoj aj tebe krishka.
no tak ja budem dnes v práci tak do štvrtej, o šiestej mám štvorhru. no a zajtra chcem ísť o druhej z práce, chystáme sa do Parndorfu.
a babka už vyzerá lepšie, aj sa sama najedla(len polievku, čo sme jej priniesli), ale kŕmila sa sama. a boli sme ju sprchovať, tak sedela v takom kresle a sestra ju umývala a ja som jej len povedala šampón a tak.

[zruseny12]

Ahoj barbinka,este som doma...do prace idem od pondelka ak nespadnem niekde do kanala,alebo ma neprejde auto...:0)))))...........alebo...chcela by som dnes zasa kuchynu poupratovat...a ty ako?ako sa ma babka?