Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja mám rada pikantné. mňam.
no neviem ci by si ju jedla,nejaka je silna,dala som vela asi chilli papricky...:0((((...mne to nevadi som zvedavia ,co na to povedia deti...
ja zas kabeliek, lebo kazdy den si beriem inu. Tanierov moc nieje, lebo ked jedavam v praci, malokedy varim alebo jem doma. Max. jeden tanier a jedna salka za den, a to zvladam umyt:-D aj kupelku mam v strasnom stave, vsade vlasy, neznasam, ked ich musim vyberat z umyvadla..fuj
krishka, ja viem o čom vravíš. u mňa presne to isté a v sobotu to dávam do poriadku. len ja tam mávam ešte aj kopu tanierov.
tie by som si dala Barbi..milujem ich, ale najradsej mam slivkove:-D No je ohlasena nejaka vychrica, nam to tu koluje po sluzobnom maily:-D Tak uvidime. Ale mama mi volala, ze u nas bola dnes v noci strasne hrmavica a tu v BA nic. No uvidime. Aj tak by som bola len doma, musim si poupratovat,v izbe mam ako po spadnutej bombe...Kazdy den si hodim na kopu veci, co som mala v praci, rano vytiahnem dalsie a takto to ide cely tyzden:-D ja viem..som bordelar
tvarohom
my máme tiež v robote na výber z piatich jedál. a tiež keď sa mi nepáči, tak volím tú pizzu(mňamííííí). ale dnes som si priniesla z domu obed. mamina robila včra guľky marhuľové. tak som si musela priniesť. mňaaaaaaam. aj s tavrohom.
krisha nie náhodou špagety bolognese? a závidím ti tvoju zajtrajšiu dovolenku. ale neviem, či nemá pršať.
ja jedavam v robote, mame vyber z piatich jedal, ale niekedy si naozaj nemam co vybrat...vtedy ideme do nedalekej restiky, kde varia vynikaujuco, alebo si objednam pizzu.
inak môžem ťa volať Mia? či radšej Mária? Ako sa ti páči? Alebo Ria ? ALebo Majka?Ako ťa volajú kamošky