Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mia ja polievku nemusím :D ale tú činu by som si dala mňami :D
my chodievame teraz na večere, asi tri až 4 krát do týždňa na duchonku, moja naj kamoška tam brigáduje v jednom stánku a strašne dobre tam varia :D a je tam príjemná obsluha :D
sak zalahnite a spite...poobednajsia siesta.../mne sa to povie,co?ked som doma..../
barbi ale to je pravda, niekde som videla o tom reláciu, človek sa naučí na ten svoj režím,aj ked si myslí že spal málo a je unavený,nei je to pravda, vraj to je len vsugerácia, ale akonáhle spí o hodinku alebo dve viac, tak vtedy je naozaj oťapení :D neviem ako to presne bolo ale takto nejak :D
ja som tiez rozmyslala nad spagetami,ale nemam ich doma,druhy krat ich mam stale v zasobe ,teraz dosli....asi urobim zajtra...mam aj stehna nalozene....tak uvidim...
no mne sa zíva od rána. a to som dnes 7 hodín spala. mám pocit, že čím viac spím, tým som unavenejšia.
dala by som si taku polievocku...u nas ju volame nedelna:-D mnam. Ja som mala na obed spagety s mletym maskom a syrom, malo to aj nejaky odborny nazov, ale ten si nepamatam:-D
...a este teraz rozmyslam, ze asi urobim jahodovo slahackovy pohar ,a dam ho trochu do chladnicky...aby bol taky trochu chlany.../hoci by sa to nemalo...:0((((.../
polievku z kurcata....rezankovu,jednoducho povedane
cinu a hranolky....
no..tento tyzden mam aj ja taky cudny..mam pocit, ze som nonstop nevyspata...Zajtra si beriem dovolenku, lebo uz naozaj nevladzem, takze uz dnes mam piatok:-D
inak a čo varíš Mária?