Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

marcelka.

jankaaa, ved ja ta chapem, ze je to velmi tazke pre teba, ale pisem to len preto, lebo som zazila to iste, tiez nemal cas, tiez stale nieco ine robil, praca dolezitejsia ako ja atd...teda pisem ti len preto, lebo viem co prezivas a podla mna najlepsie bude ak sa narovinu porozpravte ci to ma pre vas oboch zmysel toto trapeniea obaja sa k tomu vsetkemu vyjadrite, ale nie s ruzovymi okuliarmi na ociach, ale pozerat sa na to s chladnou hlavou , realne a s otvorenymi ocami hlavne!!!drzim palce nech sa ti to vydari a nech si konecne stastna, ci uz po jeho boku, alebo po boku niekoho ineho...

fatyma

chcela by som poprosit o rada,,,uz 3 den ma pobolieva v zaludku resp pod nim je to pichava bolest,,nemam ine problemy ,,ani s prijmom stravy ani pri vylucovanim.Dakujem

jankaaa

marcelka pisem to sem hlavne preto, aby som sa vyrozpravala a aby som pocula nazory druhych... jedna vec je ho nechat tak, ale druha vec je ze ho lubim, i ked mam nalady, kedy ho rada nemam, ale konecny verdikt urcite je, ze ho lubim... a ukoncit to, no ono to neni az take lahke ako to vyzera... dnes prisiel kolega do roboty a presne sme sa o tom rozpravali, ze ma problem presne ten isty ako ja, ale rozist sa s nou je tazke...

marcelka.

jankaaa: prepac moja, ze ti to tu takto napisem, viem ze je to vsetko pre teba tazke, lebo ho asi lubis, asi preto, lebo podla mna to uz tak celkom nie je pravda, alebo mozno ani sama nevies co chces, ale vzdy ked si to tu vsetko citam, mam pocit, ze zbytocne to cele natahujes a pises o nom to a to....proste chlapec robi chyby a mam pocit akokeby mu na tebe nezalezalo, proste nema na teba cas alebo si ho jednoducho nechce urobit!!! Podla mna by si to mala ukoncit ty a bola by si tak jednoducho povedane na koni ty,skus to urobit , teda navrhnut mu to ty, a sama uvidsi ci tam budu nejake tie namietky alebo ani nie a ked ani nie tak to nenatahuj a posli ho niekam, lebo v podstate vzdy tu napises nieco co spravil kvazi zle a tebe sa to nepaci, tak vlastne no naco s nim?? je to len zvyk alebo co vlastne?? moja netrap sa a ukaz mu ze nebude stale len tak ako povie on!

jankaaa

a este to som vam chcela, ze vcera prisiel a hned ze za pol hodku musi ist, lebo maminu ma odivest domov z robooty

jankaaa

ahoj dadah, na rovinu ti poviem, tehotna ani nechcem byt, nie s chlapom, ktory sa sprava takto... i ked by sa zmenil, verim ze ano, ale po case by ho to podla mna zas chytilo a to fakt nechcem... a ano, zas nejake priznaky, on pride zajtra zas, pravdepodobne, ale pochybujem, tak si asi zajtra spravim test... a slovo rozchod nepadlo, len som sa ho spytala, ze:takze ked odides na 10 mesiacov tak koncime? a on:budeme musiet, takze je to podla mna to iste

alexsasa: tie feministky sme nemysleli az tak doslova, v nasom pripade to je preneseny nazor... ale urcite ani ja nechcem byt zavisla na chlapoch, nikdy...

alexsaša

prepac ze az teraz odpovedam Jani, ale vratila som sa neskoro z prace. Ano, myslela som to vazne co som povedala, ozval sa akoby nič. inak by som to nevravela:)) cez vikend mame byt spolu tak som zvedava, pretoze ako som uz vravela, cez telefon a internet nechce rešiť nič, strani sa rozhovoru vazneho. jee to tak trochu zbabelec, vzdy bol. niečo vyvedie, potom to lutuje a neskor sa boji nasledkov, tak to radsej povazuje za uzavrete a nebavi sa viac o tom. nema odvahu si priznat chyby a postavit sa tomu. nechcem ho tu ale vazne rozoberat, vzdy sa rozkecam nechcene. uz to chcem brat len tak, ze to dopadne ako to dopadne a vsetko bude casom dobré. a u vas tiež. mimochodom, neviem čo presne si predstavujete pod pojmom feministka, ale toto slovo je dost mylne vysvetlovane. feministka doslovne nieje žena ktora nenavidi muzov a nadava na nich,prípadne sa oblieka a sprava ako oni aby dokazala svoju nezavislosť, ale zena samostatna, emancipovana a nezavisla na mužoch. vie sa sama o seba postarat a chce byt rovnocenná bez natlaku. čiže, ja len dufam že taka som, alebo budem, nebranim sa tomu. dufam ze vsetky budeme silne a hrde. počula som o jednom filme(paradoxne mi ho popisoval on) cesky film, niečo nové. o zene ktora sa nenormalne snazila o svojho partnera, a on ju sice mal rad, ale nikdy nie tolko co ona jeho,. stacilo ze jej zavolal ze je na druhom konci sveta ze mu chyba, ona kupila letenku a sla za nim. zametal s nou, ani sam nechcel zrejme. odrazu si povedala stop, a zacala sa k nemu spravat inak, alebo neviem čo presne spravila(nevidela som to) ale obratil chlapec o 100stupnov a tentokrat naozaj vsetko s nou myslel uplne vazne. ona ale obratila tiez, a uz nechcela jeho. zabudla na neho vtedy ked jej vsetko doslo. Je to asi dosť zvelicene tie ich prihody, ale chcela by som to vidiet, myslim ze by som sa tam nasla v momentoch. opytam sa ho co to bolo za film a ak budete chciet tiez pozriet, staci povedat. je to zaujimave ale tento film popisal ako zly, blbosť, ale zaujal ho a premyslal nad nim, a zosmutnel z neho, a donutil premyslat aj mna pretoze som zacala porovnavať..neviem kedy budem mať čas ale odpisem, zatial pa obe(btw:mozno hovorim veci odveci, ale zavieraju sa mi oči dnes už)

dadah

a este otazka. z jeho úst vlasne padlo slovo rozchod? alebo si si to domyslela z toho jeho nezabudnutelneho výroku, že práca na prvom mieste?

dadah

ahoj,noo gratulujem bola si silna, ale určite si sa musela velmi ovladať. radči nechci byť tehotna, lebo dieťaťom si váš vzťah nekúpiš. ale zasa možno by prehodnotil opat raz svoje priority a na pracu by sa vykaslal. si ho mohla skusiť tak trosku postrašiť. prečo mas pocit, ze si tehotna? nejaké známe príznaky??