mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
jankaa nechcem ti brat iluzie,ale moj priatel sa týmto sposobom so mnou rozisiel,proste bol zbabelec a nedokazal to povedat priamo ale takto to všelijako točil,prídem-neprišiel,zavolam-nezavolal,raz bol štastný so mnou ,raz bol o ničom,ked som mu zavolala tak sme hovorili minutu a už musel niekam ist,proste bol zbabelec,nechcel ma stratit ale ani ma mať.Ja som bola na nervy a on možno tiež,ale nakolko mal hned inú babu tak asi tak na nervy nebol.Ja som sa skoro utrapila, teraz mi je už fajn aj ked to niekedy sakra bolí.Tak vela štastia.
aj tebe dobru noc. asi potebuješ spať a nemyslieť na to všetko neprijemne.
no hej, idem si lahnut, dnes som unavena:-) nech je ako ma byt, asi tolko :-) bru noc prajem
myslim si, že si ako každá ina zalubená baba. každá z nás by dala druhú šancu, keby mala tu možnosť.
dadah ja som si vedoma ze neviem co chcem, raz chcem uplny koniec a raz chcem byt s nim, zalezi to od nalady, nejde mi do hlavy co sa to z neho stalo a ako si planuje pokazit zivot a tiez viem ze keby sme to skusili znovu, tak by som spravila chybu a mozno nie, fakt neviem... no sak zajtra ma prist, zevraj teda... sa dozvie ako to bude... a mozno to vie uz aj dnes, tak preto nevola... a nezavola dadah uz, do siestej by zavolal
ahoj janka. to je prirodzené, že nad nim rozmyslaš a čakáš kym zavolá.je absolutne nemozné vymazať si chlapa cez noc z hlavy von. mám pocit, že este ani sama nevieš, čo v skutočnosti chceš. hmm, no myslim si, že by si to medzi vami nerada ukoncila, ale treba si zachovať chladnú hlavu a nechať to na neho a počkať na verdikt, alebo ak na to máš silu a sama to považuješ za správne riešenie tak to ukonči ty. obvykle sú dve moznosti. nikto ti nemôze s určitosťou povedať ako to medzi vami dopadne, nepoznáme tvojho priatela, nevieme, čo sa mu prehána v hlave...s odstupom času budeš všetko vnímať inak. a tiež mi rozum zastáva nad tým, ak niekto slúbi, že zavolá a skutek utek. síce den este nekoncí.
joj baby dnes ma chytila uzkost, strasna... vcera hovoril, ze dnes zavola, neozval sa... asi by som mala byt rada, ale nie som:-((
jaj ludia, ked ja ja viem, ze to nema zmysel, fakt nema... viem to, ale ako sme sa rozpravali s tym kolegom, je to tazke dat niekomu baj baj
ved ja marcelke nic nevycitam, urcite dakujem za nazor:-)
no cavko janka. citam citam a neviem sa docitat :) takze vcera to bolo o nicom hej? ja neviem co by som na tvojom mieste robila :( uz sa to zacina pekne zamotavat...hlavne ked som si precitala nazor marcely...nieco na tom pravdy bude, hlavne ked ona zazila to iste.chcela ti len poradit, aby si neurobila tu istu chybu.
ale ved ty vies, kde je pes zakopany, si si velmi dobre vedoma toho, ze niesi pre neho cislo 1...teraz len na tebe zalezi, ci to nechas v tejto hladine, alebo sa k tomu postavis a budes to s nim chciet riesit....
a druha vec, ked k tebe pride na pol hodinku po tyzdni, ci po akom dlhom case ste sa videli, tak je to dost ubohe z jeho strany.
Janka tak to vyzera, ze on si ta vobec nevazi a nezalezi mu na tebe, prepac, ze to pisem, ale strasne ma to rozculilo. ty si sa na neho tesila a on si nedokaze najst cas aspon, hovorim ASPON 2 hodinky...toto neni zdravy vztah! ja by som mu teda dala a poriadne, ale prepaz, nechala som sa uniest. poriadne si rozmysli, ci ti toto trapenie stoji za to :(
inak, prepac, ze som sa vcera uz neozvala, ale neskoro som sa vratila zo sluzobky. tak sa maj zatial.