Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

vitana to presne vystihla:-) ano ma prist dnes... ale nakolko vcera ani nezavolal, tak to uz asi vedel, ze ide prec na tak dlho, cize to chce skoncit, fakt neviem co si mam mysliet

jankaaa

radana a on podla mna este zneuziva aj to, ze som mala vzdy na neho cas... on povedal vzdy, ze chce byt so mnou, ale ako sa sprava, tak to tak nevyzera

vitana

ahojte baby, podla mna janka tomu vsetkemu velmi dobre rozumie...ona ho "len" velmi lubi a nechce ho stratit...musime ju pochopit. nieje prva ani posledna v takejto situacii. ona ked sa s tym vyrovna a rozhodne sa, urobi ten razny krok :) ze jani? :)
inak ako sa dnes mas? uz ti dal vediet, ci ide alebo co vlastne? malo to byt vo stvrtok, ze?
papa zatim

radana

A povedal ti konkretnu odpoved?Lebo tam staci na odpoved iba jedno jedine slovo-ano alebo potom nie.Ja by som mu asi nevydrzala nepovedat vsetky svoje pocity,ako tu jeho lasku citim,ako ma tym zranuje a urcite by som sa ho opytala fakt na rovinu,ze ci to ma vobec zmysel,aby ste spolu dalej chodili.Mam taky pocit,ze on si je az moc tvojou laskou isty a zneuziva tuto situaciu.

radana

A preco sa ho na rovinu neopytas,ako vlastne berie vas vztah on a nechces od neho konkretnu odpoved.Lebo takto sa to moze tahat este dlho a mozno tymto zbytocne stracas cas.Je to zbytocne trapenie pre teba.

radana

jankaaa,precitala som si vsetky prispevky.Ja by som to asi ukoncila sama.Ja som velmi tvrdohlavy clovek a taku vydrz,jak ty by som zrejme nemala.Ja to beriem tak,ze bud ma moj partner ma naozaj rad,a urobi vsetko preto,aby bol so mnou kazdu volnu chvilku,lebo sa tiez so mnou citi dobre,alebo potom nie je hoden mojej lasky.Drzim palce,aby si dospela k tomu najlepsiemu rozhodnutiu.Je to tazke.

jankaaa

gerda ja nechapem ale ako ma moze mat ale aj nemat... fakt nechapem tych chlapov... mozno vie ze by si bola vhodna na ako manzelka atd, ale predtym by si rad este uzil, neviem