mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no nemala si problemy s priatelom? ze ako vam to ide
Vysvetli prosim svoju otazku,nechapem,co sa chces opytat :)
a ty ako s chlapom?
jankaaa,mas to tazke,ale naozaj si myslim,ze si zasluzis partnera,ktory ta bude na rukach nosit,lebo ako vidim,ty tu lasku beries naozaj vazne a tvoj priatel to ma ludovo povedane na haku.Ja by som sa mu asi neprosila o odpoved,keby som videla,ze kam speje so svojim spravanim.Viem ze sa to lahko hovori,ale naozaj by si si mala dat otazku,ci je on ten pravy.Je to hnusne ako sa sprava a aky je necitlivy.Neber to prosim ta v zlom,nechala som sa uniest.
janka je to vsetko len na tebe :)
my sme tu, aby sme ta vypoculi, mozno trosku poradili, ale ty sama si strojcom svojho stastia :)
inak som v praci :( net, by mali prist zapojit dnes poobede, tak uvidime
no tie slova sa tak lahko vravia, ze ho mam nechat plavat, mala by som si asi hlavne prehodnotit, preco ho lubim... a inak si doma? mate uz net?
janka neboj sa, ved si mlada a casu je koooopec, nemas sa kde ponahlat. a prava laska sa nehlada :) ona si ta najde sama :)
a ked sa ten tvoj rozhodne, ze si ten vas vztah neuprace, tak na neho zvysoka kasli. pre teba to bude znamenie, ze to ma na haku a tym padom koncis!
no len kde zas stretnem toho "praveho"? alebo skor, budem este niekomu verit? a ked odide z neupratanym vztahom, tak to bude dobra supa...
a ci to vobec mieni riesit medzi vami.
podla mna by si mal vo vztahu upratat a nie odist, len tak. ty sa budes koli tomu len trapit :( a janka, myslim, ze to aj pre teba bude v tom pripade lepsie :) prestanes sa trapit, naberies novych sil, mozno aj do noveho vztahu :)
janka, myslis, ze ked sa neozval znamena, ze odchadza?
nerob este unahlene zavery. ja by som mu normalne zavolala a na rovinu sa ho opytala. ked povie, ze ide prec, tak mu splechni rovno do telefonu, ze okej, ze v tom pripade sa MUSITE stretntu a dohodnut sa co dalej!!!