mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
jankaaa,naozaj si zasluzis chlapca,ktory ta bude milovat celou svojou dusou,tak ako ty jeho.Nepoznam vas,neviem,co pekne a co zle ste prezili,ale ty musis citi,ci v tom chces dalej pokracovat,alebo nebudes stracat cas.Prepac,nemaslim to v zlom.Je mi luto,ked je chlap taky bezohladny k zene,ktora ho celym srdcom lubi.
:) si zlata :)
vcera ked mi tu ovecku daval, povedal, mi ze on vie, ze nieje dokonaly, ze ma svoje chyby, ale ze ma velmi lubi :) a tak krasne ma objal. vsetko zle bolo zrazu prec :)
myslim, ze som pochopila, ze tie "jeho obdobia" su len obdobia. nic za tym nieje, ved koniec koncov, aj my ked mame "svoje dni" sme na nich zle a protivne :)
no vidis,to je prave to pekne na vztahu.To ze nie je nic naplanovane a vsetko ide zo srdiecka.A tak to ma byt.
aj mna zdviha:-))))))))) a neviem neviem:-)))))
niekedy ked sa na neho pozriem, sa mi zatrasie zaludok a som velmi stastna :) sme necely rok spolu. myslis, ze by to mohlo byt ono? :)
waw, aj mna nosi na rukach :) vcera bol dokonca taky zlaty, ze mi kupil taku krasnu plysovu ovecku a to som nemala ziaden sviatok :)
to som si aj ja vsimla,ze vela manzelstiev je takych,ze ziju vedla seba a nie ze by zili spolu.Manzel mi pomaha vo vsetkom a je mi fakt velkou oporou.
nosil ma na rukach :))) a stale nosi,aj ked po dvoch detoch som nejake kilo pribrala,ale stale vladze :))))))))))
radana: gratulujem ku krasnemu manzelstvu. v poslednej dobe sa mi zda, ze je ich strasne maaalo :)
inak, ak mozem, ako si vedela, ze je to ten pravy? ako si to citila?
Ja som mala az moc velke problemy s chlapom.Chodili sme spolu cez 2 roky a bol neskutocne ziarlivy.Ubijalo ma to kazdy den viac a viac.Velmi som ho lubila,ale som si povedala,ze tato cesta nevedie nikam a tak sme sa rozisli.Bolo to veeelmi tazke,ale vydrzala som.Potom asi po roku som sa zoznamila s mojim terajsim manzelom a zijeme spolu uz 20 rokov,az kym nepomrieme :)-ako v tych rozpravkach.S manzelom mame velmi pekne manzelstvo a preto ma stve,ked vidim,ako niektori chlapi zametaju s dievcatami a vobec si nevazia ich lasku.To je tak v skratke o mne. :)