Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

agaba

sak zavolaj mu ty, ze kedy pride, ze ako sa mas / si mas zariadit cas, boze on je taky debilko ze to az boli a ty nad nim neviem preco este uvazujes...ako z jednej strany ta chapem, je to velmi tazke, ak ho mas v srdiecku, ale z druhej strany....???? aj tak by ti lepsie bolo bez neho, ved v podstate aj tak si bez neho, len ta zbytocne trapi....prepac ze tak tvrdo, ale to je moj nazor..

radana

skor si myslim,ze ani nie ze by to mal v pazi,ale tymi svojimi vtipkami zakryva to,ze nechce hovorit o probleme,ze ti chce dat najavo,ze nerad problemy riesi.Ale ako ti odpovie na priamu otazku?Vykruca sa?Trvaj na tom,aby ste problem doriesili.Mozno nebol zvyknuty na to doma,ze by nahlas riesili nejaky problem a mozno v tom to bude.

jankaaa

radana ja som s nim chcela riesit vsetko ale on do toho zacne vzdy hovorit nejake akoze vtipky... proste ma v pazi ako sa hovori... :-( vitana dakujem za ten ohlad, ale ja sa viem s vami tesit, som rada, ze ste stastne:-) nevolal, ale hovoril ze dnes asi pride a kedze je to asi tak to urcite nepride...

radana

jankaaa,ale ty si tiez v tom svojom vztahu.Neni tam len on sam.Je aj na tebe,aby si ho doviedla k tomu,aby ste spolu problem vyriesili.

radana

Ja neviem,ale pre mna je dolezite,aby mi bol muz oporou,aby som sa mohla na neho 100% spolahnut a aby bola moja laska k nemu opatovana.Vitana,ked citis,ze je ti s nim dobre,ze sa tesis na kazdu chvilecku s nim prezitu a ze on sa tiez na teba tak tesi a urobil by vsetko pre to aby bol s tebou kazdu volnu chvilku,ze je k tebe pozorny, potom idete dobrou cestou :)))

vitana

ja viem, ze nikto neni dokonaly, ale ja si niekedy tak rada idealizujem :)))
inak tie problemy tak riesime aj my, chvalabohu, vzdy sa s nim da dohodnut aj porozpravat.aj ked sa priznam, ze niekedy by som ho najradsej zaskrtila, ale lubim ho takeho aky je, so vsetkym :)
no ale uz asi dost, lebo teraz to neni velmi vhodne pisat, mala by som brat viacej ohlad na janku :(

jankaaa

no to mate pekne baby, ten moj sa radsej o problemoch ani nerozprava... o vsetkom moznom sa bavit vie, ale o probleme nie

radana

vitana,nikto neni dokonaly.Aj ja aj moj muz mame aj dobre aj zle vlastnosti.Mojou teoriou je,vyzdvihnut tie dobre vlastnosti.Ked mame nejaky problem,tak si spolu sadneme a poviem ja svoje riesenie problemu a aj manzel a potom si z toho vyberieme to lepsie.A ked sa nedohodneme,tak jednoducho urobime kompromis. :)