Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

agaba

rozhodla si sa spravne, tusim ze ako a drzim palce, budeme urcite vsetky na teba mysliet, nech to spravis co najlepsie a najrychlejsie a este jedna vec nacakaj ze sa nieco zmeni, lebo on sa nezmani, on je proste taky a proste nepasujete k sebe....a ak by sa uz nieco zmenit malo, tak to musi byt hlavne on a musi to chciet sam, inac to nepojde....ale drzim palcoky :-))) a inac este stale sa neozval? fakt preco sa neozves ty??? si teraz doma ci co vlastne? a on? v praci, alebo???

jankaaa

viem ze sa mam s nim rozist, ale proste, potom pride a ja uplne zmakknem, teda okrem minula... ja viem co mi hovorite, ale potom vsetkom to nejde len tak... proste, ach jaj... dufam ze pride dnes a urobim co bude treba

vitana

janka,ide hlavno o to, aby si nabrala odvahu.ja som takto "sup a je to" ukoncila 5 rocny vztah!!!
dlho predlho som nevedela najst odvahu, az kym nenastal zlomovy bod a otvorili sa mi oci. a az vtedy som zacala pocuvat svoje kamosky, ktore mi chceli len dobre a snazili sa mi cely ten cas pomoct. ale ja som to pre "zamilovanie" nevidela.
takze da sa, viem, ze to neni lahke, ale da sa, len treba chciet....
ked ty sa s nim raz nechces rozist, my sa tu mozme poskladat na marne kusky, aj tak si urobis po svojom. ale ked ti to takto vyhovuje...

agaba

boze jankaaa, trosku sa spamataj, aj ked urcite je to tazke pre teba, ked som si tu citala vsetky prispevky, tak ako ti tu vsetci radia co mas urobit, tak by som nevahala, myslis ze by ti hovorili, teda pisali ludia sprostosti? a ako sama vidis nie su to 20-tnicky, ale starsie, skusenejsie a myslim ze rozumnejsie...nic v zlom, ale prosim ta vykasli sa na neho, nema ani stipku spravania ako normalneho spravneho chlapa v sebe...a dokonca ti mozem povedat, ze ani sa nenazdas a uvidis pride coskoro novy objav, ver tomu, len sa uz netrap kvoli blbcovy, ktoremu nezalezi na tebe, lebo keby zalezalo, tak urcite chce byt s tebou a uz by ti urcite vbolal, ten moj napr. uz mi volal dnes 3 krat :-)))a to nie len dnes volal, ale snazi sa kazdy den niekolko krat a ked nie volat, tak aspon sms...alebo co ja viem, dat najavo ze niekoho lubis...a ked ti vravel ze ta lubi, myslis ze to myslel uprimne? a povedal ti to uz par krat aspon sam od seba? jaaaj panecku, neuvazuj nad nim a ked, ta zober do ruky telefon, vytoc jeho cislo a normalne sa ho opytaj ze co a ako dnes, ved nie si male dieta, musis sa vzchopit a nie cakat ako blba ...juuj zase sa ospravedlnujem za moj prispevok, ale trochu ma to tu vsetko vytocilo, hlavne on, ale musim sa priznat ze aj ty trosku, lebo viem ze chces aby vsetko bolo dobre, ale bohuzial NIE JE! ked je taky sebec egoisticky aky je, teda ze mysli len na seba a na teba kasle!

vitana

janka, mas nejaky vazny dovod preco mu nechces zavolat ty?
agaba: ja by som to tiez tak urobila ako povedala, ze volam koli tomu, ze ci si mam robit vecer program....keby mi povedal, ze kludne mozes ist von, lebo nepridem, vedela by som, ze je to chudak....a na nicom mu nezalezi!

jankaaa

no ved na otazku mi odpovie od veci, neviem ani priklad... uplnu blbost dam ako priklad... opytam sa napr. ze no co je ti dnes... a on že dnes je sobota... agaba ja ti rozumiem, ale nie je to take lahke, co vies aj ty