mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
dakujem vam, moc:-)
Pozri sa na to trosku optimistickejsie.Vsetko zle je na volaco dobre.Stretnut svoju lasku mozes hocikde,aj v obchode :) Ved si este mlade dievca.
no len ci niekoho este stretnem... ach jaj. ale aj tak na to momentalne nemam silu:-(
jankaaa,som rada ze uz sa na to pozeras z troska ineho uhla pohladu. :)
a gratulujem k netu:-)
no a ja idem teraz na externe, aj tam mozem niekoho stretnut?
jankaaa,kazdo padne pre pokoj svojej duse by si sa s nim mala porozpravat a pritlacit ho k tomu,aby ti povedal,ze na com si.Ved to je hrozne,ked nevies,ako to vlastne berie on a ci to naozaj s tebou mysli vazne.No ja by som si urcite nastojila na svojom a nech by srandoval kolko chcel,pokial by som sa to nedozvedela,tak by mal chlapec po chlebe :)
jankaaa uz mam doma net :) tak sa tesim, jupiiiii.
no a my sme boli spoluziaci na vyske :) takze to nebolo klasicke spoznavanie :)
baby ako ste sa spoznali s tymi vasimi?
ja som v praci a on je po nocnej, tak urcite este spi, preto