Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

no tu som baby, som spala... ostala som dnes doma a este mam k tomu aj teplotu:-( vitana ako bolo na veceri?

sissik dakujem za dalsi nazor, vsetky ich mate rovnake:-)

a tak ku celkovej situacii... vcera mal prist... jasne ze neprisiel... ale zavolal a povedal mi ze dnes ide s kamosom von a ja sa ho pytam, ze to je pekne ked ta zavola kamarat von, ze ides s nim a ja ked poviem tak nic... a on na to ze ale on byva o 3 vchody vedla...a ze kedy teda pride, ze cez vikend a ja mu hovorim, ze preco mi hovoris, ze prides cez vikend, ked zas budes mat nejaku robotu, ze preco nepride dnes, akoze vcera, ked ma cas... lebo par minut som sa ho pytala, ze co bude robit dnes(vcera) a on ze nudit sa no a to ma uz dostalo uplne... ze fajn, radsej sa budes nudit, ako byt so mnou... a potom som mu povedala, ze zaobchadza so mnou ako s handrou, na to mi povedal, ze az tak zle nie... a este som mu nepovedala ze som neni sprosta, ze vidim ako sa sprava... k tomu mi povedal, ze mi radsej zavola zajtra, lebo ze uz vidi ze rozpravam z cesty...pako... a ja som sa vcera este rozrevala, do kelu s tym:-)) ale uz ani nie tak pre mna, ale preto ake strasne kraviny trepe

sisssik

Jankaaa, podla toho, co som si tu precitala, ze tvoj sa stale vyhovara, ze raz nema cas preto, ze pomaha, raz ze ide s kamaratmi, raz neviem preco..Vyzera to tak, ze nema velmi zaujem byt s tebou a nechce s tebou nic riesit < celkovo chlapi neradi nieco riesia vo vztahu>
A to, ze ty stale sedis doma a cakas, co ked nahodou dnes pride, je najvacsia chyba, on si je toho vedomy, ze nanho budes poslusne cakat a zneuziva to.
Ale poviem ti z mojej skusenosti, bolo to este na strednej skole, mala som chlapca, a velmi som ho mala rada, ani som si nevela predstavit, ze by som sa dokazala este takto zamilovat do niekoho ineho, ale to je taky pojaseny vek, no a stalo sa, ze na letnej brigade som sa zamilovala. No a tomu chlapcovi som nevedela ako to mam povedat, tak presne ako tvoj chalan, ked ma volal von, alebo do kina, ja som mala vzdy vyhovorku, raz som musela pomahat nasim, raz som mala vela ucenia, raz mi bolo zle a tak dookola. On uz potom tusil, ze nieco nie je v poriadku, tak mi tak razne povedal, ci mam cas. To som vedela, ze musim ist a povedat mu pravdu.
Musis mu ukazat a povedat, ze ty vies, co chces a nech ti povie aj on, ako si to predstavuje, lebo najviac sa clovek trapi, ked je v neistote. A ver mi, ze potom ti bude lahsie a budes sa vediet zariadit podla svojho. Drzim Ti palce.

vitana

mam z teba radost janka :) len tak dalej a uvidis, ze sa ti novy zivot bude pacit. a so skolou je to super rozhodnutie, tam postretavas kooopec chalanov, chlapov :) ako len chces :)
radana, si super ale fakt super baba :)
prajem vam obom kraaasny den a vela sil do riesenia problemov :)
ja si idem vecer zacvicit a ten moj ma pozval na veceru :) tak si to vychutnam :) cauteeeee