Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

tak tak. ja som nabonzovala na samu seba, lebo mam moj riadok oznaceny ruzovou farbou. ale tak stavaju sa take chybičky.

dadah

predpokladám, že to bol valentínsky darček.je lepsie ho teda vyhodiť ako sa na neho pozerať a premyšlať nad minulosťou. daj ho ku kontajnerom, mozno sa z neho este niekto poteší.

dadah

ja uz som prisla naco to je. som tu cerstvo zaregistrovana a uz tu mam opletačky z amniistratorom. sluzi to na to, ked napriklad niekto uvedie nejake zakane udaje, tak sa takymto sposobom bonzuje administratorovi. tak ale toto je normalna tema, cize nic sa nedeje.

dadah

hups, ja som omylom upozornila aministratora. asi sa nic nedeje. ale som na to omylom klikla, tak pardon administrator.

dadah

ako si si všimla prave som sa tu zaregistrovala. chcem sa opytat aj tebe zobrazuje pri kazdom mene upozoriť administrátora?

dadah

tak to medovníkove srdce by som zjedla a toho plysaka niekomu podarovala-nehovorim, ze ako darcek, hi. je to škoda vyhodiť. si si istá, že s tymi vecami chces tak nadovažiť? je to, ale dobrý krok