Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

livethedream

takze sa pre toho chuja netrap, moja, hlavku hore a bud stastna, ze si na to dosla, ze je to hajzel..a mozes to ukoncit s myslienkou..ze vies, co robil poza tvoj chrbat..ja sa to napriklad nikdy nedozviem...takze o to to budes mat jednoduchsi sa s tym rozchodom vyrovnat a ist smelo dalej :)

livethedream

spominala si tu niekde, ze si s nim bola len 4 mesiace...jasne, kazdy na zaciatku vztahu, ke dje cerstvo zamilovany, natara vela toho o laske...tem moj prvy frajer mi stale cely rok dokonca vyznaval lasku, ze nechape, ako ho mohlo postihnut take statsie..ze ma nasiel..ako ma strasne miluje a som neoddelitelnou sucastou jeho zivota atd atd..ktovie ale, kedy ho to preslo...a kedz mi uz len klamal...vies..on bol dva tyzdne pred nasim rozchodom robit veduceho v tabore...este aj opdtial mi napisal pohladnicu, ako velmi mu chybam, ako ma velmi miluje a chce byt uy so mnou..lebo po tabore mal za mnou prist...aj s otcom..lebo sme mali riesit nas espolocne byvanie uy..to je nadlho..pohladnica mi dosla v piatok..v sobotu dosiel frajer k nam a rozisli sme sa.. u mna..na posteli...ani do oci sa mi raidne nevedel pozrieta trepal dve na tri...ze nevie co ma robit..zrayu nevedel co citi...takze ja uz som pripravena vo vztahu na vselico..a nelipnem na kazdom slove co mi kedy frajer povie...lebo viem...ze laska teda vztah moze skoncit hocikedy a zachytit ma nepripravenu na koniec...takisto to ale uz mozem urobit aj ja..cize to uz neberiem tak vazne.-.ako ten prvy vztah..to som tym chcela povedat

radana

presne tak,ked je taky sikovny a inteligentny,nech si domysli,ze odkial to jankaaa vie.a keby sa ma priamo na to opytal,povedala by som mu presne tak,ako on reaguje na otazky a uplne od veci by som mu nieco splechla-napr.ano dnes je sobota...

jankaaa

v ziadnom pripade mu nepoviem, ze som mu vsetko citala, to by som pokaslala... sak on si nedomysli ako som sa k tomu dostala, to uz mam odskusane

livethedream

janka, ty sa mu chces prezradit, ze si mu snorilav jeho poste?? to radsej nerob, lebo urobi z teba nakoniec chuderu....

jankaaa

no povedal, ze este pride, nahodou tomu este verim:-)) a ked nie mam aj cislo na jeho sestru a prinajhorsom ho pockam doma:-))) radana, toto bolo dobre:-))))myslim ze tvoju myslienku vyuzijem:-)))))

radana

Tak to ked za tebou dojde by si sa ho mala opytat,ze ci to stihal z tych Ciech aj prist a povedz mu,ze aka si stastna,ze sa pre teba tak obetoval,ze to mu budes do smrti vdacna :)))))))))))

livethedream

jj tak ti budem drzat palce, ozaj si si ista, ci sa s tebou vobec stretne? a da ti moznost s nim pokecat? mozno on uz nema zaujem sa stretnut a chce to nechat spontanne dozniet....tak ze sa ti prestane ozyvat..